Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A domináknak, domináns nőknek gyenge, puhány férfi kell, akit könnyen tudnak kínozni?
Hm.
Én elég sokat edzek és elég erőteljes fizikumom van.De azt szeretném hogy egy domina kegyetlenül kínozzon engem,mazoista vagyok.De akkor így nem lenne egy ilyen lanynál esélyem?
Honnan szeditek ezt a hülyeséget? Már nem az első alkalom, hogy ezt a kérdést itt látom. És a válaszom az, hogy nem. Nagyon rossz szemszögből látod ezt a részét az intimitásnak.
Van a BDSM-nek nevezett világ, aminek három fő része van:
1. Kötözés és fegyelmezés,
2. Alá- és fölérendeltség,
3. Szadizmus és mazochizmus.
Ezek persze gyakran vegyülnek, ebből ragadtál te ki két nagyon kis részletet (alárendelődés és kínzás). De a lényeg az, hogy egy domina nem feltétlen kínozni akar. Egy domina számára az jelenti az örömöt, hogy kielégítheti a neki alárendelődő partnere vagy épp párja vágyát. Kínozni csak akkor fog egy domina, ha ő örömét leli abban (vagyis felizgatja az), hogy neked testi fájdalmat okozhat (tehát a domina szadista) ÉS téged pedig felizgat az, hogy ezt a kínt te elszenvedheted (azaz te mazochista vagy).
Az, hogy a dominának gyenge, puhány férfi kell, szintén totál marhaság. A dominának egy olyan férfi kell, aki őszinte vele, aki a szíve mélyén vágyik arra, hogy a nőt szolgálja. Ehhez nem kell talpnyalónak és puhánynak lenni. És az sem igaz, hogy ez az egész "játék" a domina akaratának beteljesítéséről szól. Ha a domina szemszögéből nézzük, számára az a fontos, hogy a partnere/párja vágyát teljesíteni tudja.
Mar feltettél hasonló kerdeseket, igaz, akkor taposásról
Örulök hogy ezzel felhagytál
Szerintem neked szexualis identitaszavarod van, amit fétissel leplezel
A dominanak nem puhány ferfi kell, hanem talpig ferfi , mert egy prolijancsi nem turné hogy egy nö dominálja , de vezérigazgatók igen
Tehat a krémnek van ilyen igénye
Masodsorban vannak öntelt , kegyetlen , urhatnám emberek mindkét nemböl, olyan nök, akik azert kegyetlenek , úrhatnámok mert szinten nem biztosak a szexualitasukban ....
"A dominának egy olyan férfi kell, aki őszinte vele, aki a szíve mélyén vágyik arra, hogy a nőt szolgálja. Ehhez nem kell talpnyalónak és puhánynak lenni. És az sem igaz, hogy ez az egész "játék" a domina akaratának beteljesítéséről szól. Ha a domina szemszögéből nézzük, számára az a fontos, hogy a partnere/párja vágyát teljesíteni tudja."
Ez így kicsit faramuci, mert attól még lehet valaki őszinte, szíve mélyén a nőt szolgáló talpnyaló, aki egyben puhány is, ha valóban az a vágya, hogy egy domina alázza, de ezáltal így is-úgy is kielégülhet mindkét fél, mert mindkettő kölcsönösen ki akarja elégíti egymás vágyát, akár puhány-, akár tökös tsávóról beszélünk.
A lényeg, hogy mindkét fél akarata teljesülhet egy domináns játékban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!