Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúknak szól a kérdés!?
Úgy érted ufonauta nővel? Nem hiszem, hogy a földönkívüliek ugyan olyan kapcsolatot ápolnának a járműveikkel, mint egyes emberek teszi, hogy nemet és nevet rendelnek hozzájuk. De ufonautával semmikképpen sem:D
A vámpír nő az kicsit mindig izgatott. Talán a veszélyessége, hogy vagy jó lesz, vagy megöl. Meg a vámpír az mindig is a vágynak, bujaságnak és szenvedélynek is volt a képviselője, annak ellenére, hogy gyakran nihilként ábrázolják. Meg tetszenek eleve a világos szemek:D De a büdös életben nem vágynék arra, hogy vámpír legyek mint sok ember aki elkacérkodik ezzel a gondolattal. Illetve valahol taszít is. Ha léteznének én biztos módszeres irtanám őket.
Amúgy elgondolkodtatott ez a dolog és elkezdtem mélyre ásni az okában. Elég lesújtó a dolog. Kicsit az van benne, hogy kapcsolatot ápolni egy vámpírral úgy, hogy nem öl meg az egomnak imponál. Annyira gerjesztő vagyok, hogy egy vámpír inkább elfojtja a vér iránti vágyát, hogy egy másik vágyát csillapítsa. De nekem még ilyen fantáziában is "rendes kapcsolat" fogalma foglalkoztatott, nem az hogy egyszer lefeküdni. Meg maga a diadal. Mint megmászni az Everestet. Ez gáz. Nem gondoltam, hogy vannak bennem ilyen kicsinyes dolgok, de beismerem, hogy lehet benne ilyen
4-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!