Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a pénisz alakú szájpecekről?
Sajnos megcsalt a barátom, így újra egyedül vagyok. Nagyon szerettem vele az orális szexet, így arra gondoltam, veszek egy ilyent, mert ezzel önkielégítés alatt is végig a számban lehetne egy farok (némi nosztalgia :o)), viszont közben mindkét kezem szabad maradna önmagam kényeztetésére.
Ezt venném meg: [link]
Próbálta már valaki? Mik a tapasztalatok? 36/N
Nem túl kicsi ez?
20 feletti mérettel rendelkezem, szólj ha szükséged van rám :)
Első: Nem megfulladni akarok, csak érezni, hogy tele a szám, de köszi az ajánlatot. :o)
Utolsó: Neked van? Van valami íze a pénisznek (zavaró műanyag stb.)? A bőrszíjnek nincs erős szaga?
hülyeség, vegyél egy rendes pénisz formájú dildót. Olyan valósághűt, akkorát amit jónak látsz. Sokkal jobb lesz, ha pedig olyat veszel ami öntapadós, akkor meg tudod oldani a két szabad kéz problémát.
és ha dugásra vágysz, akkor arra is tudod használni. Gondokozz
A páromnak ilyen van :) Mi ezt szoktuk használni sex közben néha...
Nincs gumi szaga,kicsit fura az íze elsőre mert szilikon ,de húzol rá egy ízesített gumióvszert és máris tökéletes :)
vagy veszel egy ilyet vagy kettőt és szabad a kezed is...egybe beleülsz egyet a szádba veszel a pl. csempére tapasztva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!