Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek a pénisz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a pénisz alakú szájpecekről?

Figyelt kérdés

Sajnos megcsalt a barátom, így újra egyedül vagyok. Nagyon szerettem vele az orális szexet, így arra gondoltam, veszek egy ilyent, mert ezzel önkielégítés alatt is végig a számban lehetne egy farok (némi nosztalgia :o)), viszont közben mindkét kezem szabad maradna önmagam kényeztetésére.

Ezt venném meg: [link]

Próbálta már valaki? Mik a tapasztalatok? 36/N

2018. aug. 14. 10:20
 1/7 anonim ***** válasza:
5%

Nem túl kicsi ez?

20 feletti mérettel rendelkezem, szólj ha szükséged van rám :)

2018. aug. 14. 10:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Én szeretem :) 20/L
2018. aug. 14. 10:29
 3/7 A kérdező kommentje:

Első: Nem megfulladni akarok, csak érezni, hogy tele a szám, de köszi az ajánlatot. :o)

Utolsó: Neked van? Van valami íze a pénisznek (zavaró műanyag stb.)? A bőrszíjnek nincs erős szaga?

2018. aug. 14. 10:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem kötekedni akarok vagy ilyesmi, de akkor egyszerűbb ha veszel egy cumit. :D
2018. aug. 14. 10:56
 5/7 anonim ***** válasza:
a domina szokta a szolga szajaba
2018. aug. 14. 10:56
 6/7 anonim ***** válasza:

hülyeség, vegyél egy rendes pénisz formájú dildót. Olyan valósághűt, akkorát amit jónak látsz. Sokkal jobb lesz, ha pedig olyat veszel ami öntapadós, akkor meg tudod oldani a két szabad kéz problémát.

és ha dugásra vágysz, akkor arra is tudod használni. Gondokozz

2018. aug. 14. 14:05
 7/7 anonim ***** válasza:

A páromnak ilyen van :) Mi ezt szoktuk használni sex közben néha...

Nincs gumi szaga,kicsit fura az íze elsőre mert szilikon ,de húzol rá egy ízesített gumióvszert és máris tökéletes :)

[link]

vagy veszel egy ilyet vagy kettőt és szabad a kezed is...egybe beleülsz egyet a szádba veszel a pl. csempére tapasztva..

[link]

2018. aug. 18. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!