Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, szeretitek ha a barátnőt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szeretitek ha a barátnőtök nyalja a feneketeket?

Figyelt kérdés

Lyukat meg a zacsi alatt, mennyi idősek vagytok, illetve hogy szokott zajlani, milyen pózban?

Szőrtelenítetek ott vagy nem

zavarja?

2018. aug. 13. 15:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én is imádom, eleinte csak simogatta a lyuk környékén, aztán szőrtelenítettem és bedugta az ujját. El is élveztem, ahogy ujjazott. Azóta volt nyalás is, szereti csinálni. :)

22/F

2018. aug. 13. 17:20
 12/18 anonim ***** válasza:
IGEN!! gyakran is csinálja :D
2018. aug. 13. 17:30
 13/18 anonim ***** válasza:
28%
Volt már benne részem, de nem én akartam, én csak sodródtam az árral. Az túlzás, hogy bejött, de elviseltem. Az az igazán zavaró, hogy hanyatt fekve, lábam az égnek vagy épp pucsítva nem igazán érzem magamat férfinak, sőt kifejezetten a nő dominál és ezt nem nyeli be az egóm. Amikor így volt, akkor a barátnőm borotválta le, én nem szívesen csinálok ilyet, mivel nem látom.
2018. aug. 13. 17:41
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
igen szokta, én nagyon szeretem, szőrtelenítem.
2018. aug. 13. 18:34
 15/18 anonim ***** válasza:
Jól hangzik. Kipróbálnám.
2018. aug. 13. 19:09
 16/18 anonim ***** válasza:
53%

Pfejj bmeg

N

2018. aug. 13. 19:13
 17/18 anonim ***** válasza:
Engem nagyon fel tud izgatni ha a nyelvével kényeztet a partnerem. Mostanában szőrtelenítem.
2018. aug. 13. 21:54
 18/18 tesho ***** válasza:

Rohadt izgató érzés!

Az egyetlen dolog, amit férfi és nő ugyanolyannak él át.

Az itt fújolók meg még soha nem próbálták, tehát nem meggyőződésük van, hanem csak véleményük. Pedig erogén zóna az is!

2019. febr. 27. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!