Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem nem zavarnak egyáltalán a következő dolgok egy nőben?
Vannak olyan dolgok, amik valahogy egyáltalán nem tudnak zavarni (néha még tetszenek is) ha egy nőre igazak.
Ezek közül néhány:
- Egyáltalán nem zavar ha a nő magasabb mint én.
- Egyáltalán nem zavar ha a nőnek a hónalja vagy nemi szerve szőrös
- Egyáltalán nem zavar ha a nő okosabb mint én (mármint tényleg, nem pedig csak okosnak hiszi magát)
- Egyáltalán nem zavar ha a nő sportos, vagy izmosabb felépítésű (kockahas, bicepszek stb)
- Egyáltalán nem zavar ha a nő itt-ott félrelép (mivel szerintem attól még szerethet engem ha néha kedve támad mással egy kis kalandra, a szerelem szerintem nem egy kizárólagos dolog)
- Egyáltalán nem zavarnak a szeplők, meg ha itt-ott ráncok vannak, vagy olyan kis foltok a bőrön (a smink viszont már zavar), szerintem aki alapból szép annak mindegy, hogy vannak-e ilyen hibák az arcán, aki meg csúnya az hiába festi magát bohócnak.
Nem tudom, de valahogy azt vettem észre, hogy a legtöbb férfit ezek zavarják. Engem meg valami miatt ezek nem tudnak irritálni...
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!