Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal? (19/f)
Erre a legjobb megoldás, hogyha leültök és megbeszélitek. Az tény, hogyha más srácokkal is flörtöl, akkor én annyira nem bíznék meg benne.Ha pedig nincs meg a kapcsolatban a kellő bizalom a felek között, akkor egy idő után a kapcsolat romlani fog.
Beszéljétek meg! Mondd meg neki, hogy ez téged zavar és így nem tudsz megbízni benne.
Ezt sose értettem, hogy nem megy?! B..meg nem a eggyik karodtól kell megválnod ami a tiéd hanem egy másik embertől aki ezek szerint át is bax!
Viszont egy jó tanácsom van! Ne úgy, hogy leülsz és elmondod neki mert úgy ha vége a "szerelmi bánatnak🤔" akkor lehet, hogy az önbecsüléseg és a magabiztosságod sérül ami viszont már valós dolog!
Én is voltam ilyen helyzetben bár én már konkrétan tudtam ját rá áldoztam egy szabadságomat és tudtam, hogy mikor és hogy találkozik azzal a bizonyos emberrel akkor megjelentem és a srácnak örök emlékei maradtak tőlem a csajnak meg rémálmai a barátnői elmondása szerint!
Lehet most mondani, hogy egy agresszív féreg vagyok, de nrm én baxtam át őt hanem ő engem amég én fer voltam vele. Úgyhogy ha már ennyire nem tisztelt, hogy lezárjon engem és úgy kezdjen egy másikba akkor így járt nehogy már én érezzem a több hónapig rosszul magam ők meg röhögjönek...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!