Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek vannak BDSM-re vágyai az hogyan oldja meg, hogy tapasztalatokat szerezzen?
én játszadoztam virtuálisan is, azt is nagyon élveztem, ott a táv miatt ritkán voltak találkák
csak személyesre meg ugye olyat kerestem akivel közelebb vagyunk egymáshoz
Szegény ember vízzel főz...
- Magam neveltem ki a legtöbb szubomat.
Vidéken, kistelepülésen ugyanúgy fogekonyak rá a nők, a statisztika ugyanúgy kijön, csak talán az emberek zárkózottabbak és közösségi nyomás is jóval nagyobb.
Faluban mindenki mindent tud, mert elég ha csak egyvalaki meglátja + előre le vannak osztva a szerepek, melyben kívülállónak helye nincs.
De a jelek ugyanúgy ott vannak, csak észre kell venni.
Masrészről meg, ha fogod a parasztot, elviszem bárhová (balcsi, wellness, akármi), egyből Amerikában érzi magát és olyan felszabadult, hogy azt csinálsz vele, amit csak akarsz.
6:10-es vagyok.
+1 jótanács:
Badoo.. ha online keresgélsz, sok időt/energiát megspórolsz, előre tudsz szűrni, valamint kevesebbet kockàztatsz: úgy mész randizni, valahová, ahol nem ismer senki, viszont már a hangodtól nedves a bugyi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!