Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írnátok BDSM tapasztalatokat, storykat, ki mit próbált már ki?
Figyelt kérdés
2018. febr. 27. 18:41
2/6 miniviki válasza:
Fojtogatás,kikötözés szemfedővel,hajtépés kutyában,elfenekelés,orgazmus késleltetés,szidalmazó szavak,szopatás,arcra, szájba élvezés. Hirtelen ennyi ugrik most be.
3/6 anonim válasza:
Egyelőre csak kevés tapasztalatom van e téren de ami késik, nem múlik
4/6 anonim válasza:
Én elsőnek egy tini sráccal voltam. Azóta is összejárunk. Pofon, mélytorok, kötözés, dugás, ilyesmik voltak. Nagyon izgalmas élmény. Sajnos ő nem mindig van ráhangolódva de azért mikor okés, akkor nagyon élvezetes. Persze már voltam mással is, de ő eddig a kedvencem.:)
5/6 anonim válasza:
Aha, persze. Hogy ráélvezz a képernyőre, mi? Te ocsmány semmirekellő.
6/6 anonim válasza:
Vadles.
Kocsi leparkol, lány levetkőzik, felmegy. A kezeit széttárva fel lehet kötni a tetőhöz, a lábait terpeszben oldalra. (pl. tépőzáras pántokkal)
Tapi, fenekelés, egyéb, szex mehet így. Például.
Otthon ágy, pántok, olaj, ujjak...
De tele van ezzel az internet, keress!
(smpixie pont com)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!