Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
“Párom” nem vesz komolyan? 24N (Privát üzit nem kérek)
2 hete mosoly szünet van köztünk egyéb okok miatt
Tegnap volt itt látogatni a kislányunkat
Kicsit beszélgettünk
Mondtam neki hogy mérje le a paramétereit
Mert szeretnék venni egy kis játékszert amíg nem döntsük el mi legyen
Mert hiányzik s szex
Ki nevetett
Mondom ne neves
Kellenek a pontos méreteid
És mondom ne írj nagyobbat
Azt mondta erre Miért ne?
Mondom mert akkor nem fér be!
Azt mondta max bedugom a hegyét az jóvan az
Mondtam Neki hogy Hülye vagy mondom az nem jó az úgy nem az igazi
Erre Ő
Akkor írok kisebbet az biztos jó lesz
Mondtam hogy Nem
Ő erre Miért?
Én : Mert a Tiedet szoktam meg
Annál nagyobb se kisebb se vékonyabb se vastagabb nem kell
Erre Röhög és azt mondja Hülye vagyok!
Nem tudja fel fogni hogy nem fogok egy másik férfit azért keresni hogy megkapjam a szexet
A maszturbálció nem okoz olyan kielégülést mint egy behatolástól számítva intenzív 15 perc aktus
Igazság szerint
Nagyon szeretem
És hülyeségen kaptunk össze
De annyira az egekben van a libidóm h az durva fruszrált fallosz hiányos vagyok!!
Saját magamtól úgy be nedvesedek ha csak RÁ gondolok hogy hűha
Neki nem is kéne semmit se csinálni sipp-supp belecsúsznék a férfiasságába
Eddig se volt túl sok szex köztünk mert mindig fáradt
Kislány is nyuzza
Mind ketten örűltünk ha ágyat látunk a nap végére
Ha hétvégén sikerült lefárasztaini a 1,5 éves energiabombánkat utánna tudtunk szexelni!!!
Sok melo miatt az állandó feszkó miatt elhidegűltünk el indegenedtünk egymástól
Nem tudom hogy helyre fog e még rázódni a kapcsolatunk
De más férfival nem akarok kavarni!
Egyrészt Szeretem a gyermekem Apját
Másrészt Nem lenne gusztusom csak úgy lefeküdni valakivel!
Harmadrészt Nem is tidnám hova tenni a gyermeket
Negyedrész undorodnék magamtól ha ilyenre vetemednék!!!
Ha bármi kérdésetek van IDE írjátok
Provát üzenetre NEM válaszolok
Előre Köszönöm a válaszolat,tanácsokat,segítséget!!!
Ui.:az esetleges helyesírási hibákért elnézést kérek!!!
Őszintén remélem, hogy helyre tudjátok állítani a kapcsolatotokat. Meg kell tanulni, hogy a vitákat nem szabad hagyni elfajulni. A férfi akkor üti meg a nőt, ha nincsenek érvei, és érzi, hogy a vitában alulmarad. Nem szabad idáig eljutni.
A legközelebbi látogatásnál kerek perec mondd meg, hogy már bánod a veszekedést, és hogy kidobtad, szeretnéd, ha visszajönne. Ne a farkát kérd, hanem őt. Amúgy sincs az a segédeszköz, ami pótolhatná.
Külön szimpatikus, hogy megírod, az aktus 15 perc alatt tökéletesen kielégítő. Itt a Gyakorin mindenki az órányi-kétórányi szexről magyaráz, hogy annyira képes, meg hogy az alatt nem is lehet jó. Ugyanazok lehetnek, mint akiknek 22/5,5 centis a farkuk...
Nekem az a kérdésem.
Hogy miért hagysz ki sorokat?
Jobb így?
A palid régen mást qr.
Nem hiszem hogy nem emléxel a farkára.
Bemész a boltba és kiválasztasz egy hasonlót.
Van még kérdés?
Nincs?
Akkor jó.
#22 65 km re lakik nem tud sehova menni 😂😂
Am internetről is tudna vibrator rendelni van online is szeshop de az biztos bonyolult a kérdezőnek
Nem muszáj boltba menni ha nincs rá lehetőség
Többi csak kifogás
Néztem már online
De ruhát is inkább úgy veszel hogy látod megfogod fel veszel vagy magadhoz méred!!
Egy ilyen eszközt minimum az ha megfogsz nem?!
Emlékszek a farkára de a pontos méretet nem tudom
Nem akarok se kisebbett se nagyobbat
Ezért nem mind1 hogy csak ránézésre választok
Kedves KALAP ÚR!
Mint te is látod, a sor kihagyás egészen más tördelést eredményezett. A kérdező csak új sort kezdett, minden mondatnál. A Gyakori megjelenítése olyan, hogy nagyobb sorközt tesz be az új sor elé.
Én is elgondolkodtam, hogy nem kamu-e a kérdés.
Végül oda jutottam, hogy nem, viszont a kérdező nem akar "játékszert" venni, se olyat, mint a párja farka, se másmilyet. A kifogásai átlátszóak. A párját akarja vissza, azért kéri a méretét, hogy ezzel is lehetősége legyen beszélni, találkozni vele, éspedig egy ilyen erotikus témában, ami talán alkalmat ad a békülésre.
Kérdező, mondd meg a párodnak, hogy személyesen akarod lemérni, nehogy eltérés legyen. :) Ha pedig már a szabócentit mellé rakod, markold meg azt a farkat, és ne engedd el többé!
Nem hiszem h ezzel megnyerném
Nem az a fajta ember
Azért csak próbáld meg, és ne röstelld megmondani neki is, amit nekünk leírtál arról, hogy szereted, és hogy a vita egy hülyeség volt. Most már kipanaszkodtad magad, meg is értjük, együttérzünk, de neked kell cselekedned.
Abból, amit írtál látom, hogy értelmes nő vagy, bízom abban, hogy a párod is értelmes, és megérti, amit mondasz.
Hajrá, ne várj sokat, mert ezt minél hamarabb rendbe kell hozni. Ne te döntsd el, mire, mi lesz a válasza, hanem próbálkozz.
Kedves utolsó
Ezek tudja mert elmondtam Neki
De csak nevet
Mellesleg ennek a Kapcsolatnak tényleg vége!
Volt itt 7 végén és bevallotta hogy a héten megismert egy másik csajt!
Szóval nem kapálózok
Ha menni akar akkor menjen!!!
Egyedül abban bízom hogy a gyermekünk nem sínyli meg ezt az egészet h mi szét mentünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!