Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon szép lányok, titeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szép lányok, titeket kérdeznélek, hogy benneteket hogy lehet felszedni?

Figyelt kérdés

Elnézést kérek azoktól, akiket zavar ez a kifejezés (felszedni), de a hétköznapokban mindenki tudja, hogy ezt a szót használjuk.

Természetesen párkapcsolat kialakításra gondoltam.

2018. aug. 11. 12:54
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Én most szó mi szó - brit tudósok kimutatták -, hogy a szépek ringjét erősítem a statisztikákra meg a tükörre hivatkozva. Naszóval a lényeg, hogy szerintem, ami a legfontosabb, hogy legyél fantasztikusan udvarias, de ne legyél puhány. Mert van az a verzió, amikor valaki nagyon jól nevelt, de az az anyuci pici fia típus, és van a másik, aki erős, independent férfi - és halál beképzelt meg bunkó. Egyik véglet se jó, én a középutat kerestem mindig a férfiakban. És ezt azért elemeztem ki most, mert a szép nőknek van az a problémájuk, hogy valamiért egy normális lelkivilággal és kinézettel rendelkező férfi nem meri megközelíteni őket. Egyszerűen azt hiszik, hogy hozzánk valami űrkutató, kisportolt vagesz nagyágyúnak kell lenni, hogy labdába rúghassanak, pedig ez korántsem igaz. Csak egy normális pasira vágyunk, akivel a kanapén sorozatozás közben be tudok tömni egy doboz fagylaltot meg jókat tudok vele nevetni. Szóval hogy hogyan lehet felszedni a szép lányokat? Odamész, nyújtod a kezed, bemutatkozol, szépen kiartikulálod a szavakat, mint akinek volt gyerekszobája, és megkérdezed, lenne-e kedvem meginni egy kávét veled. Badumm cc
2018. okt. 13. 13:04
 22/22 anonim ***** válasza:

#21, ez mit takar?

"Én most szó mi szó - brit tudósok kimutatták -, hogy a szépek ringjét erősítem a statisztikákra meg a tükörre hivatkozva."

Mi az, hogy statisztikákra hivatkozva? Milyen statisztikával lehet a szépséget mérni?

2018. okt. 13. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!