Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szép lányok, titeket kérdeznélek, hogy benneteket hogy lehet felszedni?
Elnézést kérek azoktól, akiket zavar ez a kifejezés (felszedni), de a hétköznapokban mindenki tudja, hogy ezt a szót használjuk.
Természetesen párkapcsolat kialakításra gondoltam.
Hat elég válogatós vagyok és kényes is.
Ha megfelel minden terén akkor jöhet, könnyű préda volnék neki.
Ennyi. :)
Én szép vagyok, de ez amúgy relatív.
Engem a barátom a törődésével hódított meg, pedig nem akartam kapcsolatot...
NEM érdekel hogy néz ki a másik, az kell hogy szeressen nagyon, törődjön velem. Ez az érték amit nagyon nehezen lehet megtalálni.
Köszönöm szépen, szuper jókat írtatok.
A véleményem az, hogy tényleg a külső fog meg valakit, lehet valaki mögött bármilyen márkás lakás, kocsi, ha a lánynak nem jövünk be külsőre, a belső nem is fogja érdekelni
Na hát én nem pontosan a kérdésre válaszolnék, ha nem gond, inkább csak elmesélnék egy történetet, hátha levonsz némi tanulságot belőle. Először is azt leszögezném, hogy én nem sem vagyok egy Brad Pitt, max. egy Ryan Reynolds (csak viccelek ...Ryan Reynolds idősebb nálam :DDD)
Na szóval: amikor legutóbb voltam szoláriumban, a pultoslány épp a barátnőivel beszélgetett és ugyan az összes barátnője csinos volt, de volt egy köztük, aki valami brutálisan gyönyörű volt. Nagyon nagyon ritkán látni ennyire szép nőt (valószínűleg azért, mert mindig valami lesötétített luxusautó hátsó ülésén ülnek). A pultoslányt ismerem és rendszeresen szoktunk dumálni, így egy idő után bekapcsolódtam én is a beszélgetésbe, persze az esélytelenek nyugalmával, pusztán csak azért, mert csípem a pultoslányt és szeretek vele beszélgetni. Na ez a brutálisan szép csaj először előadta magát, hogy mekkora király, aztán én úgy vettem észre, hogy egyre jobban zavarja, hogy látszólag semmi érdeklődést nem mutatok az irányába, hogy egyre flörtölőbb pillantásokat vetett felém. Ettől függetlenül én nem léptem, mert baromira idegesített a nagyzoló stílusa, engem fél perc alatt ki lehet készíteni egy ilyen arcoskodással. Akkor és ott értettem meg, hogy milyen személyiségtorzulást eredményez, ha valaki túlságosan szép és nekem nem lenne türelmem egy ilyen nő hisztijeihez, csak azért, hogy egy szép arcban gyönyörködhessek. Inkább választom a dögös szexi csajokat, mint a tökéleteseket (Ráadásul eddig az összes szép lány, akivel együtt voltam, egy fadarab volt az ágyban, merthogy örüljön az ember, hogy megkaphatja őket. Hát egy nagy lószart). A sztori vége az volt, hogy miután kijöttem az egyik szoli kabinból, addigra már elmentek a pultoslány barátnői és szinte rögtön mondta, hogy nagyon bejöttem a barátnőjének. Viszont azt is észrevettem, hogy ez eléggé frusztrálja a pultoscsajt, szóval megnyugtattam, hogy nekem csak ő kell ...persze csak viccből, de ő komolyan vette és este már elé kellett mennem, hogy hazakísérjem. Na de ez egy másik sztori :D
A lényeg a lényeg, hogy tényleg nem vagyok egy szuper jóképű gyerek, tehát amire szerintem felfigyelhetett ez a nagyon szép lány az a magabiztos kiállás, hogy nyugodtan, mindenféle feszengés nélkül el tudtam beszélgetni és vicceskedni velük (a kulcsszó itt az esélytelenek nyugalma), ezzel, hogy nem mutattam semmiféle vonzalmat irányába úgy tűnik, hogy méginkább katalizátorként hatott, hiszen nehogymár ő érte ne rajongjon valaki, amikor ő egy világszép csaj (ezzel ugye teljes mértékig tisztában vannak, szóval ott már régen meszeltek a pasinak, ha olyan dumával megy oda, hogy de szép vagy).
Hát nálam totál esélytelen lennél már így látatlanban is. Aki ennyire sekély agyilag, hogy csak ennyi fontos neki, hogy szép legyen a nő, az nálam nem üti meg a minimum szintet. Én nem egy szép kocsi vagyok, amivel henceghet mások előtt egy idióta farok, hanem egyéniség, társ, egyenrangú partner az életben.
Az oké, hogy külsőleg nem képviselsz nagy értéket, hisz arról senki sem tehet, de hogy belül sem, az már csak a te igénytelenséged tükrözi.
#18: már a személyiséged is taszító.
Ki állított olyat, hogy mutogatni akarok egy lányt bárhol és bármikor? S hogy jössz te ahhoz, hogy arrogáns módon itt bárkit minősítgess?
Egy általános kérdést írtam ki, amire nagyon jó és jóindulatú válaszok jöttek, -a tiéd kivételével- nem csak lányoktól, ezúton köszönöm szépen mindenkinek a választ, lehetett belőlük tanulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!