Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha ez van maszti közben,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ez van maszti közben, akkor szex közben is ez lesz?

Figyelt kérdés

Élvezkedés közben általaban csak szuszogok, nyögdécselek, de nem beszélek hangosan.

Magamban viszont szinte beszélek, peldául olyanokat, hogy: igeeen, csináld még, nagyon jó, d*gd szét a p*ncim,... szóval élvezem, beleélem magam, de nem mondom ki hangosan, fantáziálok csak. Furcsa is lenne, hisz nincs ott senki rajtam kívül. :D

Ez később változni fog szerintetek? Voltatok esetleg így valaha?

2018. aug. 11. 12:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Én maszti közben nem, de szex közben igen. Most magamnak mondjam, hogy "uhh de ügyes vagyok, dugjam már még mélyebbre azt a dildót, de jól izgatom a csiklómat" :D Nincs ezzel gond, hogy maszti közben beszélgetsz magaddal, akár csak fejben. Nyugi. :)

Szex közben pedig alap a kommunikáció.

2018. aug. 11. 12:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális, másnál is így van, mindenkinek megvan, hogy mi indítja be :)
2018. aug. 11. 12:30
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem az a kérdés, hogy ez baj-e. :D

Arról van szó (hogy ti) az ilyen ki nem mondott dolgokat kimondjátok-e szex közben? Vagy ott is csak nyögdécseltek és csak fejben megy az ''igen ez nagyon jó''lemez?

(Az első válaszoló nagyjából megértette, de kaptam elég érdekes üzeneteket :D)

2018. aug. 11. 12:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen. Kimondom mondent amit gondolok. A párom imádja ha beszélek szex közben. Elég oszcén szöveget nyomok akit nem tennék ki a kirakatba. A pasimat teljesen begerjeszti és engem is nagyon izgat.
2018. aug. 11. 13:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Miert lenne gáz kimondani lehet hogy a párod is szeretné hallani izgatóbb vadabb stb...!
2018. szept. 11. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!