Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek elítélendő, ha 24...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elítélendő, ha 24 éves férfi létemre megkívánom a 15-16 év körüli lányokat?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy ezek a mai 15-16 éves lányok sokkal érettebben, nőiesebben néznek ki, mint mondjuk az én koromban, és hát az az igazság, hogy van néhány nagyon szemrevaló is köztük.

A pedofil kommentek kíméljenek, a pedofilok KISgyerekekre gerjednek!

2018. aug. 10. 23:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem elítélendő. Bár én nő vagyok és nekem már a 4-5 évvel fiatalabb srácok is gyerekeknek tűnnek még, nem hogy a 8 évvel fiatalabbak kb. mintha a kisöcsém lenne. :D Nyílván van köztük aki jól néz ki és vonzó, de engem akkor is zavarna. Ez felfogás kérdése. Van olyan nő, akit egyáltalán nem zavar, ha fiatalabb a párja. A férfiak nagy része pedig kifejezetten szeretik a fiatal lányokat. Bár nekem kevés lenne egy ennyivel fiatallal. Úgy értem, hogy nagyrészük fejben is érett, de van olyan is, aki teljesen gyerekes és hiába vonzana nekem ez nem lenne elég. Engem fárasztana a gyerekes viselkedése. Gondolom, hogy te nem párkapcsolatot akarsz velük csak szexet. Ha adódik rá lehetòséged, akkor csináld. A te döntésed.
2018. aug. 11. 10:22
 12/15 anonim ***** válasza:

Hát, én 16 vagyok (L), lehet megkövezni, vagy akármi,de nekem nem elképzelhető szexuális kapcsolat egy 20 feletti pasival😅. Nagy a szakadék a két korosztály között. Mások az igények. Egyébként, ha belegondolok, hogy az unokatesóm 24 éves és nős.Akkor rájövök, hogy egyszerűen kösz, de nem. Mellesleg gyanítom, hogy az ilyen korú pasik nm tudnának több mint fél évet várni, addig ameddig úgy döntök, hogy én el akarom veszíteni a szüzességem. Egyszóval türelmetlenebbek (tisztelet a kivételnek).

Ettől függetlenül, megértem a kérdezőt. Nem is ítélem el. Gondolom "nőies" alatt az alakjukra gondolt a kérdező.

2018. aug. 11. 10:53
 13/15 anonim válasza:
64%
Éretebbek? Az lehet mert a mostani 15-16éves kis lányok több f**zt fogtak már mint kilincset+a 10 kg vakolat igen tényleg nőiessen tud hatni :D
2018. aug. 11. 11:42
 14/15 anonim ***** válasza:
En orulnek ha ennyi idosek megneznenek 😏
2018. aug. 11. 15:30
 15/15 anonim ***** válasza:
52%

Elítélik, de szard le! Tök normális ha gerjedsz a formás fiatal csajokra. Nekem is bejönnek pedig már 35 múltam. Ha 60 leszek akkor is vonzónak fogom tartani. Az emberek többsége meg elvárja hogy az ő véleményük szerint tetsszenek vagy ne tetsszenek neked a dolgok.

35F

2018. aug. 11. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!