Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elítélendő, ha 24 éves férfi létemre megkívánom a 15-16 év körüli lányokat?
Azt vettem észre, hogy ezek a mai 15-16 éves lányok sokkal érettebben, nőiesebben néznek ki, mint mondjuk az én koromban, és hát az az igazság, hogy van néhány nagyon szemrevaló is köztük.
A pedofil kommentek kíméljenek, a pedofilok KISgyerekekre gerjednek!
Hát, én 16 vagyok (L), lehet megkövezni, vagy akármi,de nekem nem elképzelhető szexuális kapcsolat egy 20 feletti pasival😅. Nagy a szakadék a két korosztály között. Mások az igények. Egyébként, ha belegondolok, hogy az unokatesóm 24 éves és nős.Akkor rájövök, hogy egyszerűen kösz, de nem. Mellesleg gyanítom, hogy az ilyen korú pasik nm tudnának több mint fél évet várni, addig ameddig úgy döntök, hogy én el akarom veszíteni a szüzességem. Egyszóval türelmetlenebbek (tisztelet a kivételnek).
Ettől függetlenül, megértem a kérdezőt. Nem is ítélem el. Gondolom "nőies" alatt az alakjukra gondolt a kérdező.
Elítélik, de szard le! Tök normális ha gerjedsz a formás fiatal csajokra. Nekem is bejönnek pedig már 35 múltam. Ha 60 leszek akkor is vonzónak fogom tartani. Az emberek többsége meg elvárja hogy az ő véleményük szerint tetsszenek vagy ne tetsszenek neked a dolgok.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!