Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Amikor ismerkedtek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Amikor ismerkedtek egy pasival, akkor már nagyjából érzitek, hogy nagy, közepes vagy kicsi-e az illető pénisze?

Figyelt kérdés

Én elég sok péniszt láttam már életemben, mert egyrészt biszex vagyok, másrészt sokat sportoltam és mivel nem vagyok szégyenlős elég sok srác lomposát láttam már a zuhany alatt. Amit eddig tapasztaltam:

* A magasabb pasiknak általánosságban véve nagyobb szerszáma van.

* A tipikus sportosan mackós, vízilabda alkatúaknak ill. a nagyon magas szálkás/sportosan cingár pasiknak kifejezetten hosszú (min. 18-20) és izmos vastag farka van.

* A hozzám hasonló alacsony és sovány srácoknak szinte mindig vékony pénisze van ill. legtöbbször rövid is.

* Akiknek az átlagtól nagyobb markáns vonású kezük van, azoknak is legtöbbször min. 16-17 hosszú a farka, vastagságra pedig sosem vékony.

* Illetve a töpszli, aránytalan alkatú (rendszerint nem magas) pasiknak - különösen ha nincsenek férfias arcvonásaik pl. markáns állkapocs vagy kicsi orruk van - akkor nekik is szintén nem éppen imponáló a méretük.

Nem tudom, hogy ti - tapasztaltabb csajok - mit gondoltok és eddigi kapcsolataitok során mit tapasztaltatok, de gondolom, amikor ismerkedtek egy adott pasival, akkor mindig eljátszogattok a gondolattal, hogy amikor - tegyük fel minden klappol köztetek - lekerül a boxer az illetőről mi fog majd benneteket fogadni az ágyban, hiszen mint tudjuk nektek fontos a méret és ezért gondolom, hogy már egy adott ponton, amikor nagyon tetszik a pasi és esetleg szexen gondolkoztok, szeretnétek előre tudni.

2018. aug. 10. 17:27
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
65%
Nem értem a kérdezőt. Hányan leírták egyöntetűen, hogy nekünk aztán teljesen mindegy mekkora, nem döntő szempont. Mégis ragaszkodik a saját idióta véleményéhez. Kérdező, téged utasított már vissza nő, akivel eljutottál az ágyig, a méreted miatt? Vagy miért vagy benne ennyire biztos, hogy ez így zajlik? (Természetesen az nem számít, ha azért dobtak mert béna vagy az ágyban, hiszen ez tanulható, nem egy adottság.)
2018. aug. 10. 20:19
 22/25 anonim ***** válasza:
88%
Ajj már, pedig már kezdtem reménykedni hogy végre egy értelmes kérdés lesz, egészen addig ameddig nem jutottam el a "érzitek, hogy nagy," ekkor már tudtam hogy ez is egy pénisz kérdés...
2018. aug. 10. 20:36
 23/25 anonim ***** válasza:
88%

A pszichológiában ismert jelenség az úgynevezett hárítás. A lényege, hogy valamiről nem veszünk tudomást, helytte esetleg egész mással magyarázzuk a helyzetünket.

Akinek valamilyen ok miatt nem sikerül párkapcsolatot kialakítania, megesik, hogy a péniszméretét okolja a kudarc miatt, elhárítva magától a valódi okot, okokat.

Létszükséglete lesz hinni ebben, mert különben be kéne látnia, hogy mondjuk rossz modorú, műveletlen, unalmas, stb., holott ezeken tudna változtatni, de munkával. Sokkal kényelmesebb a farokméretét hibáztatnia, mert azzal nem lehet mit kezdeni, viszont szánalmat kelthet maga iránt.

Ez odáig megy, hogy az átlag feletti méretét kicsinek állítja be, és extrém méreteket bizonygat minimálisan alkalmasnak.

Az ilyen emberrel nem lehet, de nem is kell vitatkozni, rá érvek nem hatnak, hiszen akkor dolgoznia kéne, és elveszítené a kényelmes, szánalomra méltó pozícióját.

2018. aug. 10. 23:06
 24/25 A kérdező kommentje:
Konkrétan 3-4 csaj mondta a szemembe, hogy kicsi a péniszem (ahogy korábban írtam) és így a továbbiakban nem fog velem működni a dolog, de nyugodtan hitegessetek, hogy nem számít a méret. Szerinted miért lenne a szememben tüske, ha nem éltem volna át negatív tapasztalatokat és megaláztatásokat?
2018. aug. 10. 23:59
 25/25 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező, a lányok pontosan tudják, hogy ez a legnagyobb sértés, amivel egy férfit illethetnek.

Te valamivel nagyon megbánthattad azokat a nőket, ha így álltak bosszút rajtad. Normális nő ugyanis ilyet sose mondana.

2018. aug. 11. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!