Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Amikor ismerkedtek egy pasival, akkor már nagyjából érzitek, hogy nagy, közepes vagy kicsi-e az illető pénisze?
Én elég sok péniszt láttam már életemben, mert egyrészt biszex vagyok, másrészt sokat sportoltam és mivel nem vagyok szégyenlős elég sok srác lomposát láttam már a zuhany alatt. Amit eddig tapasztaltam:
* A magasabb pasiknak általánosságban véve nagyobb szerszáma van.
* A tipikus sportosan mackós, vízilabda alkatúaknak ill. a nagyon magas szálkás/sportosan cingár pasiknak kifejezetten hosszú (min. 18-20) és izmos vastag farka van.
* A hozzám hasonló alacsony és sovány srácoknak szinte mindig vékony pénisze van ill. legtöbbször rövid is.
* Akiknek az átlagtól nagyobb markáns vonású kezük van, azoknak is legtöbbször min. 16-17 hosszú a farka, vastagságra pedig sosem vékony.
* Illetve a töpszli, aránytalan alkatú (rendszerint nem magas) pasiknak - különösen ha nincsenek férfias arcvonásaik pl. markáns állkapocs vagy kicsi orruk van - akkor nekik is szintén nem éppen imponáló a méretük.
Nem tudom, hogy ti - tapasztaltabb csajok - mit gondoltok és eddigi kapcsolataitok során mit tapasztaltatok, de gondolom, amikor ismerkedtek egy adott pasival, akkor mindig eljátszogattok a gondolattal, hogy amikor - tegyük fel minden klappol köztetek - lekerül a boxer az illetőről mi fog majd benneteket fogadni az ágyban, hiszen mint tudjuk nektek fontos a méret és ezért gondolom, hogy már egy adott ponton, amikor nagyon tetszik a pasi és esetleg szexen gondolkoztok, szeretnétek előre tudni.
Ez az egész úgy ahogy van, orbitális baromság.
Nem játszom soha azzal a gondolattal, hogy milyen lehet egy pasi farka.
35 éves vagyok, és eddig egyszer kellett visszautasítanom egy hapsit a mérete miatt, őt is csak azért, mert hatalmas cerkája volt, nekem meg szűk és rövid a hüvelyem.
A farokméreten csak ti pasik tudtok kattogni. Minket piszkosul nem elsőrendű szempont, hogy kinek mekkora a kukaca.
De nyugodtan gondold csak azt, hogy nekünk a méret a lényeg. Nem mi leszünk tőle kevesebbek.
#9: "hiszen mint tudjuk, NEKTEK fontos a méret, nem nekünk, nőknek"
Akkor mi az oka, hogy itt rendszeresen hangot adtok annak, hogy a 18/5 a legkívánatosabb méret számotokra és a legtöbbőtöknek nem okoz problémát hozzászokni az igazán nagyhoz is, amit utána élvezni is tudtok. Engem például eddig 3-4 csaj hagyott ott, mert nem volt elég számukra a méretem (~ 15.5/3.5-3.8).
Akkor hogy is van ez?
#5-ös is leírta fentebb, hogy is működik manapság a dolog.
Ez az általánosítás egy nagy hülyeség.
Legutolsó két srác akivel voltam, az egyik magasabb vékony volt kicsi pénisszel a másik nem volt 170 cm se és kicsit mackós volt, kerek feje volt markáns vonalak nélkül, de neki jó nagy farka volt, az eddigi legnagyobb akiét láttam ...
#15: "de neki jó nagy farka volt, az eddigi legnagyobb akiét láttam"
És gondolom eléggé örültél neki.
"Nagyjából érzitek" ezt h lehet érezni áruld már el? Randi közben nem tapogatom a pasi farkát h "naa ez kb van 18 cm,akkor jöhetsz is" :D. És neeem a méret a lényeg,van olyan pasi akinek nagy f*rka van és nem tudja használni,és van olyan is akinek közepes méregű és isteni vele a szex..
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!