Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Amikor ismerkedtek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Amikor ismerkedtek egy pasival, akkor már nagyjából érzitek, hogy nagy, közepes vagy kicsi-e az illető pénisze?

Figyelt kérdés

Én elég sok péniszt láttam már életemben, mert egyrészt biszex vagyok, másrészt sokat sportoltam és mivel nem vagyok szégyenlős elég sok srác lomposát láttam már a zuhany alatt. Amit eddig tapasztaltam:

* A magasabb pasiknak általánosságban véve nagyobb szerszáma van.

* A tipikus sportosan mackós, vízilabda alkatúaknak ill. a nagyon magas szálkás/sportosan cingár pasiknak kifejezetten hosszú (min. 18-20) és izmos vastag farka van.

* A hozzám hasonló alacsony és sovány srácoknak szinte mindig vékony pénisze van ill. legtöbbször rövid is.

* Akiknek az átlagtól nagyobb markáns vonású kezük van, azoknak is legtöbbször min. 16-17 hosszú a farka, vastagságra pedig sosem vékony.

* Illetve a töpszli, aránytalan alkatú (rendszerint nem magas) pasiknak - különösen ha nincsenek férfias arcvonásaik pl. markáns állkapocs vagy kicsi orruk van - akkor nekik is szintén nem éppen imponáló a méretük.

Nem tudom, hogy ti - tapasztaltabb csajok - mit gondoltok és eddigi kapcsolataitok során mit tapasztaltatok, de gondolom, amikor ismerkedtek egy adott pasival, akkor mindig eljátszogattok a gondolattal, hogy amikor - tegyük fel minden klappol köztetek - lekerül a boxer az illetőről mi fog majd benneteket fogadni az ágyban, hiszen mint tudjuk nektek fontos a méret és ezért gondolom, hogy már egy adott ponton, amikor nagyon tetszik a pasi és esetleg szexen gondolkoztok, szeretnétek előre tudni.

2018. aug. 10. 17:27
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
94%

Ez az egész úgy ahogy van, orbitális baromság.

Nem játszom soha azzal a gondolattal, hogy milyen lehet egy pasi farka.

35 éves vagyok, és eddig egyszer kellett visszautasítanom egy hapsit a mérete miatt, őt is csak azért, mert hatalmas cerkája volt, nekem meg szűk és rövid a hüvelyem.

A farokméreten csak ti pasik tudtok kattogni. Minket piszkosul nem elsőrendű szempont, hogy kinek mekkora a kukaca.

De nyugodtan gondold csak azt, hogy nekünk a méret a lényeg. Nem mi leszünk tőle kevesebbek.

2018. aug. 10. 17:47
 12/25 October15 ***** válasza:
Mint a hataraku saibou-ban a fehér vérsejtek.. :D
2018. aug. 10. 17:53
 13/25 A kérdező kommentje:

#9: "hiszen mint tudjuk, NEKTEK fontos a méret, nem nekünk, nőknek"

Akkor mi az oka, hogy itt rendszeresen hangot adtok annak, hogy a 18/5 a legkívánatosabb méret számotokra és a legtöbbőtöknek nem okoz problémát hozzászokni az igazán nagyhoz is, amit utána élvezni is tudtok. Engem például eddig 3-4 csaj hagyott ott, mert nem volt elég számukra a méretem (~ 15.5/3.5-3.8).

Akkor hogy is van ez?

#5-ös is leírta fentebb, hogy is működik manapság a dolog.

2018. aug. 10. 18:19
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
13# az itt író "nők" többsége troll pasi. jó reggelt. ha meg téged ott hagytak a csajok, az nem biztos, hogy a méreted miatt volt...
2018. aug. 10. 18:33
 15/25 anonim ***** válasza:
61%

Ez az általánosítás egy nagy hülyeség.

Legutolsó két srác akivel voltam, az egyik magasabb vékony volt kicsi pénisszel a másik nem volt 170 cm se és kicsit mackós volt, kerek feje volt markáns vonalak nélkül, de neki jó nagy farka volt, az eddigi legnagyobb akiét láttam ...

2018. aug. 10. 18:39
 16/25 A kérdező kommentje:

#15: "de neki jó nagy farka volt, az eddigi legnagyobb akiét láttam"

És gondolom eléggé örültél neki.

2018. aug. 10. 18:59
 17/25 anonim ***** válasza:
84%
16. Mire eljutottunk addig, hogy mi van a nadrágjában tökmindegy volt mi fogad. Nem az volt a lényeg.
2018. aug. 10. 19:12
 18/25 A kérdező kommentje:
#17: Ja értem, akkor viszont az már csak egy hatalmas nagy plusz volt. Mondjuk a farkával így is volt mit kompenzálnia, nekem még az sem megy, pedig hasonló magas vagyok
2018. aug. 10. 19:14
 19/25 anonim ***** válasza:
90%

"Nagyjából érzitek" ezt h lehet érezni áruld már el? Randi közben nem tapogatom a pasi farkát h "naa ez kb van 18 cm,akkor jöhetsz is" :D. És neeem a méret a lényeg,van olyan pasi akinek nagy f*rka van és nem tudja használni,és van olyan is akinek közepes méregű és isteni vele a szex..

22/N

2018. aug. 10. 19:16
 20/25 anonim ***** válasza:
64%
Igen lehet érezni, BDE, big dick energy. Kis f..szt is lehet tudni előre, a kisf...ú emberekben megvan ez a görcs, feszültség, mitugrász kompenzáció
2018. aug. 10. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!