Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szubmisszív/domináns szerepcsere? Hogyan?
Figyelt kérdés
A kapcsolatom én vagyok az alárendelt (nő) a párom meg a domináns. Eddig ez a szexben kielégítő volt mindkettőnk számára érzelmileg és testileg is, de mostanában rendre felhozza, hogy legyek én a domináns. Szeretném megadni neki, amire vágyik, de nem tudom lelkileg helyre rakni magamban azt, hogy az akihez pont hogy alárendelt/gyenge szerepem miatt ragaszkodom, és teszek még neki mindent, amit kér, az most ezt várja tőlem.
Legyszives az válaszoljon, aki felfogja, hogy ez micsoda, és nem tör elő belőle a tudatlanság okozta feminizmus. Köszi.
2018. aug. 10. 14:38
11/12 anonim válasza:
Lehet hogy izgatná ha keresnétek egy rabszolgát, akit a pasid jelenlétében megfenyítesz úgy, ahogy ő elvárja?
12/12 A kérdező kommentje:
Lehet ezt csavargatni, de ő arra vágyik, hogy szerepet cseréljünk. Én meg nem tudom, vagy akarom ezt.
2018. aug. 12. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!