Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem akar ki nyalni, de azt el várja hogy én le szopjam (? )
Le kell ülnöd beszélni vele. Lehet, hogy neked van problémád odalent csak nem tudsz róla, ő meg nem akar megbántani. De ha elmondaná, hogy mi a baj miért nem csinálja, kereshetnétek rá megoldást. Vagy még azt tudom javasolni, kóstold meg magad és ha nincs probléma legalább ezt kizárhatod. Ha kommunikációra nem képes a változtatás miatt, akkor erős a gyanúm, hogy előbb vagy utóbb szakítás lesz a vége. Remélem tudtam segíteni.
30N
Az önkóstolás majdnem felesleges. Főleg ha szaggal an baj. Kérdező, hordasz műszálas (spandex stb) bugyit? És tangát? Fogamzásgátló tabletta..?
Ezek mind pusztítóak az üde egészséges puncira nézve.
azt figyeltem meg többször is h ha sok energiába telik elviselni a nő személyiségét, ezzel egyenesen arányosan csökken a kényeztetésére szánható energia.
nem mindenkinél,ne kössetek be, viszont aki férfiként magára ismer, jelezhetné privátban h helyes-e a megállapitásom.
"Mostanában egyre kevesebbet foglalkozik azzal mi a jó nekem ezen a téren..."
Ennek kell utána járnod, hogy miért.Valami megváltozott benne, de itt nem tudjuk megmondani, hogy mi.Sok ok lehet.
Sajnálom, hogy ilyen pasid van, mert ez elég önző jellemre vall... Az élet igazságtalan, mert Te pl. egy sokkal figyelmesebb partnert érdemelnél.
Vannak olyan pasik akik imádnak nyalni is, még sincs barátnőjük, pedig intelligensek, figyelmesek és nem is néznek ki rosszul. Ilyen vagyok én is, már hónapok óta szenvedek emiatt, ezért is kiakasztó, hogy milyen önző pasiknak van barátnőjük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!