Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel arra akart utalni a barátom, hogy szexelni akar?
A barátommal ez a 4. hónapja, hogy együtt vagyunk. Nagyon egy hullámhosszon vagyunk, nemcsak mint pasi az esetem, hanem közben megértő és nagyon jó barát is. Tegnap este áthívtam filmezni és egyszer a film közben kicsit közelebb jött, és a combomat belülről kezdte el simogatni, miközben mondta, hogy finom kis punci. Én eléggé zavarba jöttem, és a filmre kezdtem terelni a szót. Szerintetek szexelni akart?
18/L
nemtudom miből gondolod ezt, sztem azt akarta h javitsátok meg együtt a kocsiban a befecskendezőrendszert.
tanulj már meg a pasik fejével gondolkodni kérlek
Ennyire ostoba nem lehetsz, hogy nem tudod magadtól!
A szót pedig ne tereld, mert nagyon gyerekes és kiábrándító dolog. Ha kellemetlen vagy valamit nem akarsz (beszélni sem róla) akkor mondd meg neki nyiltan.
18 éves csajszi vagy, 4 hónapja jártok, de te még úgy viselkedsz, mint egy 6 éves, és azt se tudod mit kéne csinálni?
Fel kellene nőni...
Ha nem teszed, hipp-hopp szingliként találod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!