Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, nő aki izgatónak tarja, ha a férfit hátulról elégítheti ki, fenekét is nyalnátok?
2018. aug. 10. 00:39
11/20 anonim válasza:
Az ilyen kérdéseknél mindig az jut eszembe, hogy régen amikor még az is túlzottan erotikus volt hogy ha egy nő a térdét szabadon hagyta akkor egy ilyen kérdésre mit szóltak volna 😂😂😂
12/20 anonim válasza:
10-es.
Hogy van összefüggésbe a seggnyalás és a gyereknevelés illetve a takaritás?
13/20 anonim válasza:
#12 A seggnyalást átvitt értelemben értettem. Ha nem esett le elsőre nem gáz.😆😆
14/20 anonim válasza:
Igen, mi eleg gyakran csinalunk ilyet
15/20 anonim válasza:
csajt én is ki nyalnék de csak punci írhattok:) F/22 bp
17/20 anonim válasza:
13-as vagyok. Tényleg 16-os? Nem érted a viccet? Szerinted minek vannak a nevető smilie-k a végén? Istenem.....😆😆😆😆
19/20 anonim válasza:
17!
És írtam is rá választ, köszi a segítséget..
20/20 anonim válasza:
Parom popsijat szivesen kinyalnam es megujjaznam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!