Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek hogyan jobb a szex? Gumival vagy nélküle? Szoktatok gumival szexelni vagy inkább tablettát szedjen a nő?
A gumival szexben az a legjobb, amikor a végén leveszed.
Tabletta és gumin kívül van még más módszer. De inkább gumi, mint tabletta.
Kizárólag gumival!
Mert én nem vagyok egy önző getczi hogy akit szeretek elvárjam tőle hogy szennyezze magát!
Magamból kiindúlva én sem szedném pár perc örömérz a férfi “fogamzásgátló” mert van olyan is akkor hogy várhatnám el a páromtól?
Illetve vannak már elég jó vékony gumik amiket nem is érzel!
Olyan gumi még nem volt rajtam amelyik ne rontotta volna le jelentősen az élvezetet.
Leírom, hogy lelankadok tőle a sok pic$a meg lepontoz... Szánalmas elmeroggyantak. :D
Erről nem tehetek idióták!
Mellesleg létezik a pesszáriumon kívül, hormontartalmú hüvelygyűrű, fogamzásgátló injekció és férfiaknak való tabletta is. Ebből minimum az első kettő idehaza is elérhető évek óta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!