Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak ti milyen gyakran maszturbáltok?
Figyelt kérdés
2018. aug. 9. 15:22
11/20 anonim válasza:
Ha nem vagyok hulla fáradt és van rá lehetőségem is akkor minden nap.
12/20 anonim válasza:
Ha nem vagyok a barátnőm körül, akkor naponta, de én inkább időtartamba adnám meg, mert nekem a 20 perc től a 6 óra intervallum ami szokott lenni. Én már megtanultam hogy jobban esik ha hosszú hullámvasút után érek célba.
A rövidek is jók, de csak arra hogy puttony ürítés legyen és ne jöjjek föl baromságokat írogatni ilyen oldalakra.
Na de holnap tali úgy hogy jó pár nap maszturbán nélkül.
13/20 anonim válasza:
Napi 2-3 de van hogy kimarad. Viszont ha akadna egy csaj aki hajlandó hagyni hogy kényeztessem akkor inkább vele lennék és hanyagolnám a hokit. :)
35F
19/20 anonim válasza:
mindennap én 60 éves vagyok ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!