Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szingli hölgyek, urak! Ti milyen gyakran fantáziáltok (maszturbáltok) másokról? (tehát nem a páratokról)
Figyelt kérdés
A nemeteket és korotokat is feltüntetnétek?2017. jún. 25. 15:14
2/9 A kérdező kommentje:
egész kapcsolatod során egyszer sem fantáziáltál másokról?
Mióta vagy kapcsolatban?
2017. jún. 25. 15:16
3/9 anonim válasza:
Most nem fantáziálok mert jó a párom de pl exem olyan csapnivalóan szar volt hogy még szex közben is egy kitalált emberre gondoltam. 23 N
4/9 anonim válasza:
nem túl sűrűn,kb kéthetente,ha nem tudunk találkozni a partneremmel 44n
5/9 anonim válasza:
Első vagyok. Jelenlegi párommal egy éve vagyunk együtt, de soha eszembe se jutott más, főleg nem szexuális kontextusban. Előtte 4 évig voltam valakivel, nála sem fantáziáltam senki másról.
6/9 Hmmm hmmmm válasza:
Van barátnőm, de ha látok egy szép lányt mondjuk facen vagy instán akkor gyakran maszturbálok rá. Szex közben viszont kizárólak a partneremre koncentrálok:)
22/F
9/9 anonim válasza:
Szeretem a baratnom de nagyon izgatna ehy masik punci :/ 20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!