Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Na most teljesen őszintén:szin...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na most teljesen őszintén:szingli nők lányok ti is maszturbáltok? Minden nő maszturbál aki nem él szexuális életet ugye?

Figyelt kérdés

2015. máj. 15. 11:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
én még barátom mellett is szoktam, és ő is tudja, mert h anem megoldható a napi 4x-es szex. Én meg ennyit igénylek, és nagyjából ő is, de ő megtud lenni nélküle én nem. Ő beéri 1-el is, akár kéz akár én, én nem.
2015. máj. 15. 11:24
 2/14 A kérdező kommentje:
najó de hány éves vagy?
2015. máj. 15. 11:26
 3/14 anonim ***** válasza:
21
2015. máj. 15. 11:29
 4/14 A kérdező kommentje:
közsi. a nőknek miért szégyen ezt bevallani amúgy?
2015. máj. 15. 11:30
 5/14 anonim ***** válasza:
nekem nem szégyen. és az sem hogy sok szexet igénylek.
2015. máj. 15. 11:31
 6/14 anonim ***** válasza:

Nagyon nagyon nagyon sokan maszturbálnak lányként kapcsolaton belül is. És olyan is van aki viszont nem, mert akár nem is igényli.

(ők azért kevesebben vannak)

És nem tudok arról, hogy szégyen lenne, legalábbis normális társaságban részben azért sem téma, mert mindenki készpénznek veszi, hogy emberi tulajdonság a maszturbálás. :) Nem tudok arról, hogy normális emberek között ez szégyen lenne. Biztosan van olyan társaság is, de szerintem nem ez a jellemző.

2015. máj. 15. 11:41
 7/14 A kérdező kommentje:

azért kérdezem mert van egy lány aki tetszik, szingli..

és szémomra ő olyan tiszta meg ártatlan.

attól még maszturbálhat?

2015. máj. 15. 11:43
 8/14 anonim ***** válasza:
Igen, simán lehetséges.
2015. máj. 15. 11:44
 9/14 anonim ***** válasza:
De ez nehogy elvegye már a kedved a lánytól! Ezzel ő semmi rosszat nem tesz (kivéve, ha nagyon sokszor csinálja, és durván, mert akkor elérzékenetlenedik !)
2015. máj. 15. 12:02
 10/14 A kérdező kommentje:

egyáltalán nem veszi el a kedvem...

nem itélkezem

2015. máj. 15. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!