Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim mindig azt mondja, hogy mivel már szültem, ezért viszonylag tág a hüvelyem de én nem így érzem?
Azt nem értem, hogy a pasid miért is dörgöli ezt mindig az orrod alá? Simán lehet, hogy az övé kevésbé vastag vagy tényleg picit tágabb vagy. Sok esetben adottság kérdése. Ha működik a szex, el tud ő is élvezni a puncid ingerlésétől, akkor nincs gond. Vagy tulajdonképpen mi a baja?
n35
Pasidnak nevezed a párodat mikor már gyereked is van? Érdekes...Ez olyan tinis megfogalmazás...
Amúgy meg ő a ceruzafarkú, én biztos ezt mondtam volna mikor azt merészeli mondani hogy tág a hüvelyem :D
Én még nem szültem. A legtöbb esetben fájni szokott még az ujjazás is, tehát én úgy gondolom elég szűk vagyok.
Volt egy ceruzafarkú pasim, akinek én ezt soha nem hánytorgattam fel, mert őszintén szólva nem is érdekelt. Aztán egyszer azt mondta nem jó a szex, mert én túl tág vagyok, nem érez engem.
Na ezen jól felidegesítettem magam és a fejéhez vágtam hogy attól még hogy neki ropi farka van, nekem nincs tág hüvelyem :D
6-os:
Azt sem szégyen beismerni ha ropi farkad van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!