Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a barátom azzal az indokkal nem akar kinyalni hogy csak a kisfarkú lúzer pasik nyalnak, akik kompenzálni akarják a méretüket? Hogyan vegyem rá mégis?
"keress egy igazi férfit"...
Honnan tudhatnánk mi bármit is a barátjáról. Lehet e mellett hatalmas akaratereje van, bátor, erős, őszinte. Elárulom, hogy ilyenektől lesz valaki igazi férfi, nem attól, hogy kinyal téged, vagy sem. Ezzel az erővel, ha egy lány az elején közli, hogy ő nem szopik, akkor majd én is keresek egy igaz nőt ok?
Elöljáróban megjegyezném, hogy ahogy vannak lányok, akik nem szeretnek szopni, úgy fiúk is lehetnek akik a nyalással vannak így. Míg a lányokat se kényszerítik a normálisnak arra, hogy szóljanak mindenképp, így a fiúknál is lenne némi egyenjogúság...
Viszont, ha a két félnek nagyon különbözik az igénye, akkor nem valószínű, hogy sokáig egy párt alkotnának.
Tehát ha a párod nem akar, te meg nagyon nyalatnád magad, akkor szakíts, és keress olyat, aki imádja! 😀
Persze mondhatod, hogy valahol panaszkodtál erről, és több nagyfarkú felajánlotta, hogy mielőtt megszexel, alaposan kinyal
Döntsd el mi fontos neked.
Ez a kapcsolat vagy a nyalás?
Ezen kívül valóban, figyelmes férfi, érdeklik az érzéseid?
17-es:
Még jó hogy régen egy férfi se nyalt, mert a nőknek nem volt joguk élvezni a szexet...
Ők csak elviselték, a gyereknemzés és a férfi akarata miatt....
Ha attól nő egy igazi nő hogy nem élvezheti a szexet...Hát gratulálok...
Hihetetlen hogy régen nem létezett a feminizmus és hogy ezt nők millió tűrték el...
#17: hagyjuk ezt az ókori bullshitet. Én igazi férfi vagyok. Nagyjából az általad felsorolt erényekkel. Nálam beletartozik, hogy odafigyelek a barátnőmre és mivel szeretem, tisztelem, imádom, kívánom, ezért alap, hogy igyekszem örömet okozni neki az ágyban (és nem csak az ágyban). Én szégyenként élném meg, ha nem lenne velem elégedett a másik. Lehet nem én vagyok a legügyesebb szerető, de legalább igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni.
Aki meg nem szeret nyalni, az nyilvánvalóan undorodik a puncitól. Egy heteró pasi nem undorodik a puncitól, legalábbis a párja puncijától tuti nem kéne undorodnia, hiszen azért választotta a párjául, mert szereti imádja minden porcikáját, nem?
Szóval ez a gyerek egy önző tapló, nemegészen heteró pali, aki ráadásul nincs igazán oda a párjáért (szóval valsz. valamilyen érdekből van vele).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!