Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak, ha a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a barátom azzal az indokkal nem akar kinyalni hogy csak a kisfarkú lúzer pasik nyalnak, akik kompenzálni akarják a méretüket? Hogyan vegyem rá mégis?

Figyelt kérdés
2018. aug. 9. 13:12
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Kényszerrel ne vedd rá semmi esetre sem, ki kellene deríteni hogy miért nem szeret nyalni. Nem tudom hogy pici vagy nagy-e a farkam, de nyalni nem a punci ízéért szeretek hanem mert ha a lány élvezi ezzel örömet szerezhetek neki. Beszéljetek róla és próbáljatok dűlőre jutni.
2018. aug. 9. 13:28
 12/28 anonim ***** válasza:
9%

"keress egy igazi férfit"...

Honnan tudhatnánk mi bármit is a barátjáról. Lehet e mellett hatalmas akaratereje van, bátor, erős, őszinte. Elárulom, hogy ilyenektől lesz valaki igazi férfi, nem attól, hogy kinyal téged, vagy sem. Ezzel az erővel, ha egy lány az elején közli, hogy ő nem szopik, akkor majd én is keresek egy igaz nőt ok?

2018. aug. 9. 13:33
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Elöljáróban megjegyezném, hogy ahogy vannak lányok, akik nem szeretnek szopni, úgy fiúk is lehetnek akik a nyalással vannak így. Míg a lányokat se kényszerítik a normálisnak arra, hogy szóljanak mindenképp, így a fiúknál is lenne némi egyenjogúság...

Viszont, ha a két félnek nagyon különbözik az igénye, akkor nem valószínű, hogy sokáig egy párt alkotnának.

Tehát ha a párod nem akar, te meg nagyon nyalatnád magad, akkor szakíts, és keress olyat, aki imádja! 😀

Persze mondhatod, hogy valahol panaszkodtál erről, és több nagyfarkú felajánlotta, hogy mielőtt megszexel, alaposan kinyal

2018. aug. 9. 13:37
 14/28 anonim ***** válasza:
71%
#12: nincs igazad. Egy igazi férfinél alap, hogy a maximum élvezetet nyújtsa a párjának az ágyban. Ez meg nem szeret nyalni? Akkor ezek szerint undorodik a mufftól, ergo GAAAAY!!! (vagy/és tapló)
2018. aug. 9. 14:15
 15/28 anonim ***** válasza:
89%
Szegény nőket sajnálom hogy a mostani fiatalok mennyire tutyimutyik. Csak maszatolni tudnak a szexhez gőzük nincs. Tisztelet a kivételnek.... tényleg az ilyennel nem érdemes leállni.
2018. aug. 9. 14:26
 16/28 Bence_ ***** válasza:
73%

Döntsd el mi fontos neked.

Ez a kapcsolat vagy a nyalás?

Ezen kívül valóban, figyelmes férfi, érdeklik az érzéseid?

2018. aug. 9. 14:38
 17/28 anonim ***** válasza:
13%
Nem, neked nincs igazad. A mindenkori vélekedés szerint a férfi vonásiban ez bizony nincs benne. Görögöktől a latinokig, a középkortól a felvilágosodásig nem ez tett férfivá egy férfit. Több ezer éven át vélekedett az ember különböző területeken és társadalmakban, hogy milyen egy férfi, de te most megmondod, hogy márpedig a férfi arról szól, hogy nyal. Gratulálok! Mellesleg én nem ódzkodom a nyalástól, de ettől még tudom, hogy mik a fontos erények és férfinak lenni egy jellemből áll és annak nem ez a dolog a mércéje. És ismét ott vagyunk a logikád szerint, hogy amelyik nő nem csinálja az orált, az leszbikus. Ez a te logikád, szóval nem tagadhatod le.
2018. aug. 9. 14:40
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

17-es:

Még jó hogy régen egy férfi se nyalt, mert a nőknek nem volt joguk élvezni a szexet...

Ők csak elviselték, a gyereknemzés és a férfi akarata miatt....

Ha attól nő egy igazi nő hogy nem élvezheti a szexet...Hát gratulálok...

Hihetetlen hogy régen nem létezett a feminizmus és hogy ezt nők millió tűrték el...

2018. aug. 9. 14:43
 19/28 anonim ***** válasza:
73%

#17: hagyjuk ezt az ókori bullshitet. Én igazi férfi vagyok. Nagyjából az általad felsorolt erényekkel. Nálam beletartozik, hogy odafigyelek a barátnőmre és mivel szeretem, tisztelem, imádom, kívánom, ezért alap, hogy igyekszem örömet okozni neki az ágyban (és nem csak az ágyban). Én szégyenként élném meg, ha nem lenne velem elégedett a másik. Lehet nem én vagyok a legügyesebb szerető, de legalább igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni.

Aki meg nem szeret nyalni, az nyilvánvalóan undorodik a puncitól. Egy heteró pasi nem undorodik a puncitól, legalábbis a párja puncijától tuti nem kéne undorodnia, hiszen azért választotta a párjául, mert szereti imádja minden porcikáját, nem?

Szóval ez a gyerek egy önző tapló, nemegészen heteró pali, aki ráadásul nincs igazán oda a párjáért (szóval valsz. valamilyen érdekből van vele).

2018. aug. 9. 14:50
 20/28 anonim ***** válasza:
Páromnak 19 cm és imád nyalni. Ez csak egy rossz indok, valószínűleg nem tud nyalni, ezért nem szeret. Vagy rossz tapasztalata van, és megutálta a nyalást.
2018. aug. 9. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!