Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első szex előtt "kell" maszturbálni?
Kelleni nem kell de érdemes mert az önkielégítés egy természetes dolog és a nemi fejlődés része ami segít megismerni a testedet és a reakcióidat. Segít megbarátkozni vele. Az első az hihetetlenül furcsa és más érzés lesz mint bármi amit eddig tapasztaltál. Ettől sokan megijednek de a második harmadik után megszokják és élvezni fogják és akarni. Bár az első is élvezetes csak a meglepetés miatt ezt nem veszik észre.
A szex gyakorlás nélkül sokkal nehezebben is mehet. Érdemes időt szánni a tanulására.
Amúgy a lányok masztiznak a fiúk onanizálnak.
#4 Én személy szerint 18 évesen "masztiztam" először, szóval ez nem jött be.
Kérdező! Igazából arra lenne jó, hogy megismerd a tested, és tudd, mi neked a kellemes, mit szeretsz, mi fájna. Ha nem önkielégítesz első szex előtt, nem fogsz tudni segíteni párodnak, viszont ha egyszer csinálod szex előtt, akkor sem, hiszen több idő kell ahhoz, hogy felfedezd a tested. Én már nem kezdenék neki, hanem szex közben a partneremmel együtt tapasztalnám ki, mi okozza a legtöbb élvezetet. Anno is ezt tettem, abszolute nem bántam meg.
Ha lány vagy az tényleg fontos. Én is a lányokat szeretem. :)
De maszti szempontjából ugyanaz van. Ismerd meg a tested!
Szerintem igen. Ha nem csinálod magadnak, akkor nem tudod, milyen az orgazmus, erre nehezebb lesz rá is jönni arra a helyzetben. Nem tudod, mi a jó neked, így a pasid se fogja tudni..
Próbáld meg, de ha nem megy, nem megy, ne erőltesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!