Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy férfi már betöltötte a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi már betöltötte a 30at, semmi esélye arra, hogy valaha elveszítse a szüzessegét?

Figyelt kérdés

2018. aug. 7. 23:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
54%

Senki nem mondja meg rólad hogy szűz vagy. Én 24 voltam amikor először nővel voltam és rengeteget hagytam ki!!! Viszont sokat tájékozódtam és művelődtem a témában és a szakirodalmakban és amikor megmondtam a csajnak szex után hogy ő volt az első akkor nem akarta elhinni.

Szóval nem kell megmondani! De azért akkor is prostiznék a helyedben. Az olyan mint az elsősegély amíg be nem érsz a kórházba. :D

2018. aug. 9. 16:17
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem sem akarta elhinni a lány, mégsem mondom, hogy jó voltam és előtte való elméleti tudásom bármit ért volna. Szerintem inkább a külsőm miatt nem hitte el, meg annyi hogy nem 3 lökésre mentem el. Nem kell túl sokat gondolni magadról.

A prosti meg akkor érne valamit is, ha legalább 10x elmenne, vagy talán többször. Az meg egy vagyon. Illetve nem tudom az mennyire segítene az ellazulásban, miközben teljesen más helyzet

2018. aug. 9. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!