Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Próbáltátok már a DM-ben kapható vibrációs gésagolyót? Egy ideje szemetek vele Mi a véleményetek? Tapasztalatotok? Megéri? 24N
Figyelt kérdés
2018. aug. 7. 20:29
1/12 anonim válasza:
Azt hittem ilyet csak sexshopba lehet kapni, hat ha huvelyi orgazmusod szokott lenni akkor biztos jo
2/12 A kérdező kommentje:
Nem
Már lehet kapni DM-ben is
Nem szokott hüvelyi orgazmusom lenni
2018. aug. 7. 21:11
4/12 anonim válasza:
Szerintem nem szép dolog még egy gésagolyóval se szemétkedni. Akárki is teszi, szólj rá! Neki is joga van a nyugodt létezéshez, még akkor is, ha ilyen gusztustalan melóra teremtették, hogy idióta nők magukba dugdossák!
5/12 A kérdező kommentje:
Nem szemétkedni
Hanem szemezni
Bocs el írtam
Tudod te mire való?
Nem csak öröm azerzésre
Kegel gyakorlathoz hüvelyizomzat erősító
Te bal kuki
2018. aug. 7. 21:28
7/12 A kérdező kommentje:
Szerzésre *
2018. aug. 7. 21:43
8/12 anonim válasza:
:DD
"hüvelyizomzat erősító"? :DD
Te inkább olyan kütyüt vegyél, ami IQ-erősító! :DD (A te nyelveden próbáltam írni, hogy hátha így megérted!) :DD
Ha megerősítódik az agyad, talán képes leszel egy értelmes mondatot leírni.. ;)
9/12 A kérdező kommentje:
Drága van egy 1,5 éves lányom aki előszeretettel belenyul a telefonba amikor épp írok
2018. aug. 8. 12:46
10/12 anonim válasza:
Nekem van gésa golyóm, egyszerű nem vibrációs, én nagyon szeretem. Nekem nőgyógyász javasolta szülés után, bevált.
Kegel gyakorlatok elkezdésétől számolva kb. 5 hónap volt mire a panaszaim csaknem teljesen megszűntek. Napi szinten használni kell, minimum kétszer öt perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!