Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex utan faj a mehszajam. Masnak is faj, ha betolja es keményen csinalja valaki?
Figyelt kérdés
2018. aug. 7. 11:19
11/15 anonim válasza:
Méhszájzuzodásnak hívják.
Olyasmi ez mint amikor valakit orrbavernek.
Ezzel egyutt sok nő szereti ha kicsit faj neki mert akkor érzi ugy h rendesen meg volt b*szva.
12/15 anonim válasza:
Jaja.....nekem is szokott fájni néha
13/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy egyesek miert gondoljak egyből h mindig tok kemenyen szexelek ez alapjan. Szimplán volt 2-3 olyan alkalom, amikor nem finomkodtunk, de közben vigyázott ram a párom es szo sem volt arról, hogy o most mehszajig betolja. De azert egy 16cm-es pénisz is elér egészen odáig es gondolom neki is nehez lehet mindig csak a felét betenni es ugy mozogni, néha ha hevesek vagyunk beljebb megy és ez utana sokaig faj. Ez érdekelt igazabol, hogy ez masnak is ilyen vagy csak nalunk kell ennyire vigyázni allandoan arra, hogy nehogy beljebb tegye. Kicsit zavaró ez szex közben, megha nem is az esztelen csapatas az igenyem.
2018. aug. 7. 18:16
14/15 A kérdező kommentje:
Ja es nem élvezem a fájdalmat, nem szexelem felelőtlenül durván es nem 90%ban errol szol a szexuális életem. Volt 2-3 olyan szexem, ahol nem feszengtem azon, hogy csak a fele kerüljön be, ne mozogjon durvábban vagy esetleg netalán meg én is mozgattam a csipomet élvezetből... Ezelnel az eseteknel meg hozzáér a mehszajamhoz vagy esetleg meg lassan, mindig óvatoskodva is csinálhatjuk.
2018. aug. 7. 18:19
15/15 anonim válasza:
Ha rossz helyre megy a pénisz akkor sok nőnek fáj.
Ha rákeresel rajzokra a neten akkor a hüvely egy folyosó és a méhszáj az nem a végén van szemben hanem inkább oldalsó szoba. A folyosó pedig addig nyúlik amíg a pénisz kitolja. Ha viszont egyből a méhszájat találja el és tolja be az fájhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!