Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anál kedvelő lányok, ti szeretitek ha keményen meg vagytok baszva popsiba, vagy inkább lassan " normális " tempóval szeretitek?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 7. 16:28
1/8 anonim válasza:
Az elején fő az óvatosság, de utána, amikor már kitágult a popsim, lehet keményebben is. Persze megfelelő mennyiségű síkosítóval. L28
2/8 anonim válasza:
Háromszor próbáltam eddig, nagyon kellemes érzés volt, de csak óvatosan csináltuk. Durván nem engedném, mert azért tartanék a sérülésektől. Lassú mozgással viszont nagyon jó érzés volt.
34N
3/8 anonim válasza:
Én szeretem ha érzem, hogy megdolgozta a fenekem, de az elején mindig vigyáznia kell rám:) ha már kitágultam jöhet keményebben is.
4/8 anonim válasza:
Az elején legyen nagyon óvatosan, aztán fokozatosan gyorsíthat, egy bizonyos pont után pedig azt szeretem, ha rendesen csinálja, szóval olyan tempóban és módon, mintha a puncimat dugná. Szerintem anális szexnél ez a normális felállás.
6/8 anonim válasza:
Először csak lassan, aztán mikor kellőképp kitágultam,mehet keményen.
7/8 anonim válasza:
Először lassan,ha elengedtem magam szétkefélheti és el is várom hogy keményen csinálja.
8/8 anonim válasza:
Első 1-2 percben lassan, óvatosan aztán szeretem, ha fokozatosan keményre váltunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!