Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak, ti csinaltatok azt, hogy összejartatok egy növel, mert izgatott szexualisan, de husegesek maradtatok a baratnötökhöz, szerelmetekhez?
Olyan már volt hogy egy pasira annyira begerjedtem hogy csurom lucskosan mentem haza és rögtön rámásztam a páromra. De össze nem jártam vele.
40/N
Utolso akkor neked tök teemészetes lenne ha a csajod melleted más faaaszba is beleül
Vagy annak nár nem igazán örűlnél hisz a Te csajod?!
Nem olyan nehéz elképzelni egy ilyet. Nálunk is olyan csajok vannak az irodában, hogy kettéállnak a szemeim, néha együtt is ebédelünk többen, de az asszony meg ott van otthon.
Ilyesmire gondoltál?
Én szerintem ez a "hűségesdi", meg "esküvősödési" globális probléma világszerte. Gondot okoz csak, én tényleg nem értem, hogy emberek miért kínozzák magukat ezzel, hogy egyszerre csak 1 valakivel vannak együtt, ez felesleges önsanyargatás csupán.
Le kéne adnunk az elvárásainkból, nem elvárni az éppen aktuális partnertől, hogy feltétlenül csak velünk foglalkozzon, olyan értelemben. És akkor a saját helyzetünk is sokkal könyebb lenne.
Ez az én véleményem. Elsősorban magamból kiindulva gondolkodom így, ám én szerintem az ember így van genetikailag beprogramozva, hiszen a szaporodási ösztön az nagyon erős...
Különböző vérmérsékletű emberek vannak nyilván, viszont olyan, aki mondjuk élete végéig sóvárgás nélkül él boldog házasságban valakivel, egészen biztosan nem létezik.
Véleményem szerint sokkal többre jutnánk, hogyha befejeznénk a másik fél kisajátítását, és csak csupán, mint szexpartner tekintenénk rá.
Hagynánk, hogy ahogyan jött, úgy menjen...
Hiszen ez is, eredeti funkciója! Hát most gondoljunk bele, a szex és a szaporodás az egyetlen értelmes, s egyben biológiai célja is az egésznek.
A figyelmességet, a törődést, az eszmecseréket pedig meg kéne hagynunk a barátainknak, ismerőseinknek, családtagjainknak! Nem véletlenül vannak barátaink is, az intim jellegű kapcsolatok mellett...
Nem kéne összekeverni a szezont a fazonnal, és mindenkinek sokkal egyszerűbb lenne! Hát gondoljunk csak bele, mennyi veszekedés, féltékenykedés tud lenni 1-1 emberért emiatt... (Nekem azért nem volt például még senkim, mert az irigy, féltékeny nők szó szerint elhajtották, az eddigi összes udvarlómat. Hazudoztakak neki rólam, kicsináltak... Viszont ehhez hozzátartozik természetesen, hogy soha nem tudtam kiállni magamért, megvédeni magam stb.)
Sőt, saját magunknak is sokkal egyszerűbb lenne, élvezhetőbb! Ha fellobanna bennünk a vágy valaki más iránt, azonnal mindenféle kötöttség nélkül cselekedhetnénk, nem kéne iszonyatos lelki kínok, sóvárgás között élnünk...
A házasság meg csupán egzisztenciális alapokra épül. Kérdem én: A nők akkor egyáltalán miért járnak iskolába? Úgyis aztán a férje tartja el mind, még akkor is, amikor már rég felnőttek a gyerekek...
Az egyetlen ok, amiért ennek az egész "kisajátítósdi"-nak van bármi létjogosultsága, az az, hogy a gyerekeket fel kell nevelni, szülni meg muszáj, különben egyszercsak megszűnnénk létezni...
És nyilván az anyuka, nem tud dolgozni, a gyerek 3 éves koráig kb. Ebben az esetben én azt mondom, hogy a gyereket nemző férfi küldjön tartásdíjat, de csak a gyerek 3 éves koráig! Ez törvényes kötelesség lehetne!
Onnantól kezdve már bőven tud dolgozni a nő is. Ilyenek hogy, jaj a gyereknek kell egy anyakép is, apakép is, .... stb. Csak a modern világban van elterjedve ez, a gyerekek túlzott elkényeztetése miatt!
Hát hány olyan szülő van, aki csak a gyerekek miatt szenved egynás mellett?!
Sőt, tapasztalatom szerint, azért kínlódik aztán nagyon sok ember, a legkülönfélébb életvezetési gondokkal aztán majd felnőttként, mert a szülei negatív attitűdje tudatalatt belé rögzült!
Lényegében arról van szó, hogy a gyerek leutánozza a szülei rossz viselkedésmintáit! Jó viselkedésmintákat, amik az életben előnyösek, azért nem tud, mert azokat mindenki, a saját megszerzett élet tapasztalatai alapján építi magában ki.
A másik meg az, hogy jaj a gyereknek azért kell hogy a szülei együtt maradjanak, mert hogy kell neki kötődnie valakihez...
Hát az meg pont ezt a kisajátítós, önző párkapcsolati mintát tanítattja meg vele...
Kicsit hosszúra sikeredett ugyan, viszont legalább remélem, hogy egyértelműen érthető amit írtam. Eddig senki sem nagyon értette még meg...
Köszönöm, ha végig olvastad!☺
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!