Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, milyen az anál szex?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen az anál szex? El szoktatok menni tőle?

Figyelt kérdés
Szeretném kipróbálni, egyelőre ott tartunk, hogy a barátom néha szex közben feldugja egy ujját, de elég fura érzés, mintha éppen kakilnék, plusz mindig attól félek, hogy van ott még valami kaki. Ez az érzés más lesz, ha beteszi, vagy mit szerettek benne? Volt már, hogy elmentetek tőle? (Nekem hátrafele hajlik a hüvelyem, ezért bízom benne,eddig még sosem mentem el)
2018. aug. 6. 23:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
29%

Mondjuk, hogy más lesz. Szerintem ez mind fejben dől el. Sok gyakorlás kell hozzá, és meg lehet szeretni 😊

És igen, el lehet attól is menni.

19L

2018. aug. 7. 00:02
 2/11 anonim ***** válasza:
65%

Elmenni csak akkor tudsz tőle, ha kialakítasz egy fétist hozzá. Az orgazmus így is úgy is a csiklóban vagy a vagina elülső részén történik, a végbélben nincsenek nemi dolgok. Tényleg agyilag kell megoldani, ez olyan, mint a lábfétis. A láb se nemi szerv.

Az más kérdés, hogy megéri-e.

2018. aug. 7. 00:29
 3/11 anonim ***** válasza:
52%
Egyébként tök mindegy, hogy hátrafelé hajlik-e a hüvelyed, mert a g pontod a hüvely elülső részén van.
2018. aug. 7. 00:31
 4/11 anonim ***** válasza:
28%
Igen, szeretem, és gyakran el is élvezek tőle. :)
2018. aug. 7. 00:34
 5/11 anonim ***** válasza:
76%
Utálom
2018. aug. 7. 00:37
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
Nekem különösebb bajom nincs vele, sok sikosító kell. De punciba jobban szeretem, ott lehet vadulni. 93/F
2018. aug. 7. 06:00
 7/11 anonim ***** válasza:
47%

Feszítés állandóan beszarsz érzésed van még akkor is ha kibucoltad magad beöntéssel

Nincs tőle orgazmusom

Nem fáj csak enyhén kellemetlen

De legalább nem vagyok felszarvazva mert otthon nem kapja meg a popó szexet a párom

24N

2018. aug. 7. 07:30
 8/11 anonim ***** válasza:
25%

Cica a hüvelyed nem tud hátra hajólni

Max a néhed tud gátra hajolni

De annak semmi köze az análhoz

Mielőtt bele vágsz előtte a saját anatómiáddal legyél tisztában

Ha mégis valami születési rendelenesség miatt hátrahajló hüvelyed lenne akkor a Sima szex Se menne könnyen!!!!

24N

2018. aug. 7. 07:32
 9/11 anonim ***** válasza:

"De legalább nem vagyok felszarvazva mert otthon nem kapja meg a popó szexet a párom"

Szerinted ilyen egy igazi kapcsolat?

2018. aug. 7. 11:39
 10/11 anonim ***** válasza:
Napi anál...
2018. aug. 7. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!