Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen az anál szex? El szoktatok menni tőle?
Mondjuk, hogy más lesz. Szerintem ez mind fejben dől el. Sok gyakorlás kell hozzá, és meg lehet szeretni 😊
És igen, el lehet attól is menni.
19L
Elmenni csak akkor tudsz tőle, ha kialakítasz egy fétist hozzá. Az orgazmus így is úgy is a csiklóban vagy a vagina elülső részén történik, a végbélben nincsenek nemi dolgok. Tényleg agyilag kell megoldani, ez olyan, mint a lábfétis. A láb se nemi szerv.
Az más kérdés, hogy megéri-e.
Feszítés állandóan beszarsz érzésed van még akkor is ha kibucoltad magad beöntéssel
Nincs tőle orgazmusom
Nem fáj csak enyhén kellemetlen
De legalább nem vagyok felszarvazva mert otthon nem kapja meg a popó szexet a párom
24N
Cica a hüvelyed nem tud hátra hajólni
Max a néhed tud gátra hajolni
De annak semmi köze az análhoz
Mielőtt bele vágsz előtte a saját anatómiáddal legyél tisztában
Ha mégis valami születési rendelenesség miatt hátrahajló hüvelyed lenne akkor a Sima szex Se menne könnyen!!!!
24N
"De legalább nem vagyok felszarvazva mert otthon nem kapja meg a popó szexet a párom"
Szerinted ilyen egy igazi kapcsolat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!