Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogy tudjatok lenyelni a spermát? Nincs hányingeretek tőle?
Én sem tudom lenyelni, de a számba se engedem. Egyszer megengedtem, és hányás lett a vége. Undorít. Ez van.
32L
Kerdezo: nem is a lenyeles a nagyon nagy "vagy", hanem az hogy egy jo oral utan ne keztol kelljen elelvezni hanem ugyanugy szajban, mint ami elvitt az orgazmusig. Van no akinek megy, van akinek nem. Nekem ferfikent ez fontos. Nem mindig de ne is csak evente egyszer legyen mar.
Hosszutavon nehezen birnam ha a baratnom nem csinalja. De van olyan haverom akinek ez egyaltalan nem fontos. Szoval... mindenki talalja meg azt a partnert akivel osszepasszol.
Ha neked nem megy nem gaz, ha a pasidnak jo igy.
40f
Én egyszerűen imádom. Annyira kívánom őt, magát (ezt a bizonyos férfit), hogy az utolsó cseppjéig érezni akarom az ízét, az illatát... És a végén a boldog elégedettséget, teljes kielégülést látni az arcán hmmmm
43/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!