Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai magömléssel küzdő férfival mennyire, , eroltetned " a szeretkezést?
Nem erőltetés kérdése. Egyrészt ennek van egy lelki oldala, ami azt jelenti, hogy a férfi félénk, gátlásokkal teli, teljesítménykényszere van, vagy valami más hasonló dolog. Ezen csak együtt segíthetünk, amihez az kell a részemről, hogy pozitív élménnyé teszem számára a szexet a korai magömlése ellenére, elmondom neki, hogy miben volt nagyon ügyes, hogy mit lehetne még fejleszteni és azt hogyan. Illetve tegyek arról, hogy lássa, előttem nem kell szégyenkeznie. Az ő részéről pedig az kell, hogy elfogadja ezt, fogadja meg a tanácsaimat, legközelebb próbálja alkalmazni (nem baj, ha nem sikerül, de kísérletezzen), legyen nyitott az irányomban, és az érzéseit a kicsi száján mondja ki.
Továbbá, a férfi sem csak annyiból áll, hogy rángatom a farkát, kifröccsen, és kész, vége, annyi. Véleményem szerint ráadásul egy férfi számára sokkal több élvezeti lehetőség van a testén, mint egy nőnek. Először is, a magömlés nem feltétlen jár együtt az orgazmussal. Ki lehet kísérletezni, hogy miképp kell játszani a férfi testével ahhoz, hogy az ondója kicsorogjon, de elélvezni ne élvezzen el. Ráadásul ott van a mellbimbó, a prosztata, és sok más erogén zóna - és a legszomorúbb az egészben az, hogy ezt a férfiaknak eszükbe sem jut felfedezni, mert "az b_zis".
Nagyon igaza van 3-as hozzá szolònak.
Tapasztalt partner lehet büszke lehet rá a párja.
Csak az első felében van igaza.
1. Nem csak azért, mert "b*zis", hanem általában viszolygok tőle. Ha hozzáér bármi is az ánuszomhoz ki vagyok tőle. Ezt nem értem miért nem képesek egyesek felfogni.
2. A mellbimbómból a büdös életben nem fogsz orgazmust kihozni. Eleve nem minden embernek, illetve nem egyforma mértékben erogén zóna a mellbimbója és a férfiakra ez különösen igaz.
3. Ha nem élvez el és kicsorgott az ondója, az kései visszatartás miatt van és nem sokkal utána fog még jönni és élvezni fog ha tovább van csinálva. De egy korai magömléssel küszködővel ilyet nem fogsz tudni megcsinálni. Túlságosan ideges hozzá, hogy bármit is tudjon kontrollálni.
Amit az első felében írtál az biztos sokat segíthet. Eleve nem csak teljesítési kényszer, illetve félelem magától a dologtól lehet mögötte. Gyakran az is lehet mögötte, hogy tudat alatt szégyelli a szexualitást, vagy magát hogy ilyet ő nem tehet, vagy nem érdemli meg. Vagy lehet akár az összes eddig említett dolog egyszerre. Ilyenkor tényleg segíthet valamennyit biztos maga a partner is és nem csak egy szexuálpszichológus.
Én nem szenvedek korai magömlésben, de gyorstüzelő vagyok alapból, persze az ember azért nem hagyja, hogy gyorsan elmenjen annak ellenére, hogy alapból nem tartana olyan sokáig. De van, hogy az ember nem tudja egyszerűen kontrollálni és nem sikerül elnyújtania akárhogy próbálja és akarata ellenére is 5-10 perc alatt végez. Ilyen esetben is nyilván ehhez hasonló okok vannak a háttérben. De ez lehet akár csak egy adott stresszes alkalom miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!