Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki szeret nyalni, az élvezi, ha ráülnek a szájára? Nem túl durván.
Figyelt kérdés
Van egy kis feleslegem, 6 -8 kiló és attól félek ha ráülnék a férfira nem tetszene neki a hurkas hasam . . Ahh tudom hülyeség hisz így is velem szexel, mégis félek meglépni ezt. Pedig nagyon vágyom rá.2018. aug. 4. 19:29
11/15 Gymnospermatophyta válasza:
Amit a lányok általában 6-8 kiló feleslegnek neveznek, meg hurkás hasnak, az sokszor szinte semmi. Az én szememben legalábbis erősen közelít a semmihez.
Ha a szerelmemről van szó és Ő ezt élvezné, akkor én is élvezném.
12/15 anonim válasza:
Nekem nem fordult még meg a fejemben, hogy kipróbáljuk, viszont egyszer a barátommal kicsit becsíptünk, és akkor ő kérte, hogy üljek a szájára, és gondolkodás nélkül megtettem. Kegyetlen jó volt, a barátom is imádta, főleg, hogy még mozogtam is rajta, szinte "lovagoltam a száján". :D
13/15 anonim válasza:
Ha egy hájas csajt szexinek találnak annyira hogy rajongva kúrják és nyalják-falják akkor az arcra ülés is hasonlóan isteni élmény a pasinak. Van olyan csaj aki 100+ súllyal is simán az arcomra ülhetne és imádnám...
35F
14/15 anonim válasza:
Még sosem ültek rá a számra, de kipróbálnám :D
15/15 anonim válasza:
Én imádnám, noha párom nem nagyon lep meg ilyesmivel -nem tud közben lazítani- de én élvezném főleg ha előtte frissen teli élveztem, és kitistogathatom magam belőle.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!