Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, fiúk! Nektek a normál vagy inkább a tanga fazonú bikini tetszik jobban?
A nőiesség nem "qurvás" ezt szögezzük le mert láttam ilyesféle választ is.
Nekem személy szerint a 80-90-es évek modelljei jönnek be. Baywatch fazonú fürdőrucik. Szerintem azok hangsúlyozzák legjobban ki az idomokat.
Viszont a lényeg a nő teste. Ha az jó akkor majdhogynem mindegy mi van rajta. Toldi Zsuzsi fedetten pl egy 30-as évekbeli fürdőruhában is istenien nézne ki...
35F
11.
Tehát az útszéli kislányok kihangsúlyozott idomaik sem khúrvásak?
Akkor némelyik kérdező miért aggódik magassarkú cipője miatt illetve rövid szoknyája miatt hogy ribizlis?? Ezt ők maguk állítják!
# 14
A kihívó nőket a társadalom férfi része kezdte el megbélyegezni és a nők is beidomultak erre. Egyes emberek akiknek annyi közük van a szexualitáshoz mint nekem a Forma 1-hez pedig ezen is túlmennek és próbálnak valamit érvényesíteni a csordaösztönük tanításaiból és odáig süllyed a probléma hogy már egy miniszoknyát vagy magassarkút is negatív és lenéző hangnemben illetnek.
Az útszéli kislányok pedig leginkább nőiesek és nem az átlagnők lesznek qrvásak a hasonlóságtól mint ahogy én sem leszek elnökies ha Donald Trump kezd el olyan melegítőt hordani mint én meg az összes hasonló ízlésű ember.
A filmekben látható sztereotíp prostikhoz hasonlóakat nagyon nagyon ritkán látni az utak mentén. A legtöbb úgy néz ki hogy egy belvárosban sétálva nem is gondolná az ember hogy megvehető a hölgy.
35F
Akkor kiírom mégegyszer!
Szóval sokan azon aggódnak hogy a rövidebb szoknya illetve a magassarkú a khúrvás , de nem inkább az olyan “rövid” nadrág ami inkább egy vastagabb öv amiből a pitcsájuk alja kilóg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!