Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csibelaci kérdése:
Kedves hölgyek, a randi után romantikus szeretkezés, vagy egy vad sex?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ha a kémia működik,elfajul a dolog,de arra akartam kitérni, hogy egy ismerkedés alkalmával mikor eljön a pillanat mire vágytok, spontán kefélés,vagy hosszas szeretkezés????2018. aug. 4. 16:01
2/6 anonim válasza:
én arra vágyon, hogy a sex-et szex-nek írják végre.
4/6 anonim válasza:
az attól függ h mennyire volt sikeres a randi, legyen szó egy kávéról vagy bármi másról. ha jó a társaság és érződik a kémia bármi meglehet, bár az első randi után egy vad sexet korainak tartanék még...kivéve ha a randi célja csak egyetlen éjszakára szólt
5/6 anonim válasza:
Attól függ milyen az adott hangulat vagy sziruáció
Nem előre tervezett az ott akkor fog eldőlni
De általában amikor a vadulást választottam akkor sose volt folytatása a dolognak
Pasi is ürített én is lenyugodtam
Több nem is kellett belőle!
Amikor pedig egy szenvedélyes szex volt akkor
Általában lett folytatáa,több randi,több szenvedélyes éjszaka és párkapcsolat
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!