Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm miért nem akar lefeküdni velem?
Figyelt kérdés
Fullba beadtam neki, én figyeltem maxon legyen, élvezze a dolgot, azt is adta élvezi tehát akkor nem értem miért vágta magát mérgesbe...Ilyet szól nem szeretne velem lefeküdni, mert durvába toltam, de akkor miért nem szól érted. Nem értem minek hadja hogy adjam akkor ha közbe így ki lesz. Beadom neki mindig jól konkrétan kétszer voltunk már együtt ami nem sok, de most így hirtelen beakarja adni mekkora off az egész dolog, szerintem lehet van valakije. Ti már voltatok ilyen helyzetbe mikor csajotok nem akart lefeküdni veletek?2018. aug. 4. 00:42
11/11 anonim válasza:
Lehet hogy mással fullba nyomja veled meg mindazt kinyalatja bammeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!