Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
Egy formásabb,nagyobb mellű csinosabb nőt unalmas szexel.
Vagy egy vékony,kismellű átlagos lányt olyan szexel amiben minden benne van amiről egy férfi csak álmodik.
Hosszú távra párkapcsolatra.
Emberileg mindkettő szerethető.
Nem tudok választani.
2018. aug. 3. 15:47
11/14 A kérdező kommentje:
Unalmas szex alatt,hétköznapi szexet értek.
Nem kezdeményező,nem szeret semmi perverz extra dolgot csak sima szex.
Néha orallal,de azt is csak miattam,szerintem nem élvezi.
A másik csaj szereti az anált szájbaélvezést ráadásul biszex.
Meg minden olyan dolog izgatja őt,ami engem is.
2018. aug. 3. 19:40
12/14 A kérdező kommentje:
Emberileg mindkét lány közel áll hozzám.
Más más szempontból.
A szívem inkább az elsőhöz húz.
Az eszem a másodikhoz.
Ezért nehéz a döntés.
2018. aug. 3. 19:42
13/14 anonim válasza:
Az elsőt, ha a második biszex akkor te nem leszel elég neki egy idő után.
14/14 anonim válasza:
most ha ténylegesen magadról van szó, akkor minek kérdezel másokat? Mikor a többi ember nem te vagy és mások az igényeik. Engem pl. nem vonz az anál. Rohadtul nem tenne semmit a latban. Nem kezdeményezőn lehet változtatni, ténylegesen. Azon, hogy az orált láthatóan nem élvezi sajnos nem nagyon lehet változtatni és ez valóban nem a legjobb. Kicsi az esély a változásra. De ez az egyetlen hiba amit látok. Ha meg erős biszex hajlamai vannak egy lánynak, arról meg meg van eleve a véleményem. Nem maga a tény, hogy biszex, hanem tisztában vagyok az általános jellemükkel. Büdös életbe nem jutna eszem hosszútávra tervezni egy ilyen lánnyal. Megbízhatatlan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!