Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Melyik esetet választanátok?
1. eset: a no kotoz meg teged, ezzel ala vetve magad
2. eset: megkotozod a not, ezzel ala veti magat
Melyik vonz, melyik nem? Esetleg mindketto? Indokoljatok is:)
2
De ah az elsőre adódna lehetőség sem utasítanám vissza.
Engem egyik sem izgat.
De az első eset izgat a legkevésbé. Gyűlölöm a kiszolgáltatottság érzését és bizalmatlan is vagyok. Nem kell konkrét dologra gondolni, hogy lenne egy konkrét adott dolog amitől félnék. Ez általános bizalmatlanság az emberekkel, különösen a nőkkel szemben.
A második eset se vonzó számomra. Ha nagyon dominálni akarnék, akkor inkább én fognám közre a két karját a csuklójánál a jobb kezemmel. De még erre se nagyon van indíttatásom. Ez a kikötözés számomra mesterkélt és esetlen dolog. Meg bármi kicsit extrémebb dolog is megesett, vagy megesik az nem megtervezett és nem olyan, hogy agyal rajta az ember. A pillanat heve hozza magától.
31F
Kizárólag a második jöhet szóba. Azonban nem rajongok a kötözésért (bondage) sokkal inkább a fegyelmezés (discipline) az amiért rajongok. Tehát domináns vagyok akit a kötözés mestersége nem igazán izgat, csináltam már, de némileg olyan érzésem van, hogy nem egyenlőek a feltételek, és nem én dominálom őt, hanem a kötél fojtja el az alárendeltet és nem pedig az én személyiségem az ami betöri őt.
A BDSM nyelvén én sokkal inkább "Brat tamer" vagyok, magyarra fordítva ez annyit tesz, hogy a csintalan rossz kislányt idomítom és megnevelem.
Nem öntelt mód, hanem játékosan:) Tehát nem vagyok öntelt és igazán szadista sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!