Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy viszonyuljak hozzá, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viszonyuljak hozzá, ha ilyen tapasztalatlan?

Figyelt kérdés

23 éves, de azt mondta, hogy kb. csak elvesztette a szüzességét és ennyi a tapasztalata. Eddig mindig én voltam a tapasztalatlanabb, és főleg úgy, hogy én nő vagyok és elég szubmisszív, nem tudom, hogyan viszonyuljak egy ilyen szituációhoz. Őszintén szólva, nekem nincs kedvem vezetni vagy megtanítani dolgokat, nem azért, mert lenézem, csak én nem ilyen vagyok és kellemetlenül érezném magam. Ettől még működhet?

22/L

2018. aug. 3. 11:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hogyne működhetne, nem hallottál még arról, hogy a tanítvány legyőzi a tanárát?
2018. aug. 3. 11:34
 2/11 A kérdező kommentje:
Csak most félek, hogy azt hiszi, túl nagyok az elvárásaim mert azt mondtam, hogy szerintem ha a szex része nem működik egy kapcsolatnak, akkor hiába az egész, még egyébként meglévő kölcsönös szimpátia mellett is. De én ezzel inkább a kompatibilitásra gondoltam.
2018. aug. 3. 11:38
 3/11 Pomazi73 ***** válasza:
76%
Én örülnék a helyedben. Legalább olyanra formálhatod ami neked a legjobb.
2018. aug. 3. 12:10
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha vonzódtok egymáshoz és kölcsönösen vágytok egymással a szexre, akkor próbáljátok ki, nem biztos az hogy neked kell majd őt vezetned, lehet pont rá fog érezni a dolgokra, meg azért már látott talán nőt ha nem szűz :)
2018. aug. 3. 12:12
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A tanítvány legyőzi a tanárát. XDDD
2018. aug. 3. 12:22
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
dugjál vele tízszer, és ha semmit sem tud annyi idő alatt fejlődni, akkor lépj tovább. De egy esélyt adj neki
2018. aug. 3. 12:38
 7/11 anonim ***** válasza:
#5 Mért nem? A mestert időnként túlszárnyalja a tanítványa, és az ez esetben szerintem kellemes lenne a kérdezőnek.
2018. aug. 3. 12:57
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha bepucsitasz es kozlod vele hogy b@@szál szét,tudni fogja a dolgát,ha van benne spiritusz;)
2018. aug. 3. 15:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Mikor teszteled le?
2018. aug. 3. 15:55
 10/11 A kérdező kommentje:
tegnap
2018. aug. 6. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!