Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tudom hogy a legtöbb nő nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom hogy a legtöbb nő nem megy bele könnyen a szexbe. De csak az orálba?

Figyelt kérdés

Arra nagyobb az esély hogy találok valakit? Kézzel és szájjal kenyeztetésre gondolok.

21 éves vagyok. Barátnőt még nem szeretnék.

2018. aug. 3. 08:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tehát csak szopjon le és mehet az útjára? Ja, biztos sok ilyen van. Különben nem az orál is a szexhez tartozik.
2018. aug. 3. 09:04
 2/7 anonim ***** válasza:
*különben meg
2018. aug. 3. 09:05
 3/7 anonim ***** válasza:

Nyalàsra talàn.

Èn fiatalon belementem egy ilyen "szexkapcsolatba" ahol csak kinyalt a pasi ès mindketten mentünk a dolgunkra. Ő szeretett nyalni, nekem meg hiànyom volt. Mindketten jòl jàrtunk.

De aztàn kezdtem belezùgni ès vèget vetettünk a "kapcsolatunknak"

2018. aug. 3. 09:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Inkább így mondom akkor h én kinyalom megujjazom és ha ők akár akkor kiverheti nekem vagy leszophat.
2018. aug. 3. 09:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Így sosem fogsz találni semmit. Lányt keress, ne szexet. Akkor jön szex is magától. Ha szeret a lány, akkor ő ugrik rád, nemhogy nehéz elcsábítani. ;)
2018. aug. 3. 09:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Én akit orálisan kielégítek vagy megengedem, hogy engem nyaljanak ki azzal már szexelek is. Szóval olyanba ne álmodozz, hogy valaki csak úgy le fog szo*ni aztán te jobbra ő meg balra! :D 23N
2018. aug. 3. 09:51
 7/7 anonim ***** válasza:

"Inkább így mondom akkor h én kinyalom megujjazom "

Az a baj, hogy tapasztalatlan vagy és valószínűleg még nem tudsz jól nyalni és ujjazni. Nem egyszerű dolog, hidd el, a legtöbben azt hiszik csak nyomni kell és kész, de egy átlagos lány nem tud elsülni egy átlagos nyalástól, kivéve talán ha szerelmes és rád van gerjedve, de az esélytelen, ha úgymond idegenek vagytok egymásnak.

2018. aug. 3. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!