Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti tudnátok élvezni a szexet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti tudnátok élvezni a szexet ha a parner mondjuk úgy illuminált állapotban van közben?

Figyelt kérdés

Tehát feküdtetek már le valakivel aki kicsit vagy inkább részeg? Szerintetek az milyen?

Eltekintve attól, hpgy valószínűleg igen csak alkohol szagú a lehelete, és bizonytalanul mozog.

Elvileg így felszabadultabban csinálhatja. Szerintetek így felszabadultabb lehet? Így mindenképp az van, hogy nem ő irányít hanem ti ugye. Élveznétek?

Pro kontra, fiúk lányok!

2018. aug. 2. 11:29
 1/10 A kérdező kommentje:
És nem feltétlenül sőt nem arra gondolok, hogy ti itatjátok le.
2018. aug. 2. 11:31
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
Igen, volt. És élveztem, csak úgy mint ő :) :)
2018. aug. 2. 11:38
 3/10 anonim ***** válasza:
56%
Amikor egy lány elég illuminált állapotban van, akkor nagy valószínűséggel pont nem érdekli hogy kivel csinálja... Évfolyamunkon volt egy lány aki már annyit drogozott, hogy a házibuliban mindenki előtt a kanapén kezdett el közösülni a barátjával... A csaj pedig 16/l volt akkor... Én illuminált állapotban történő szeretkezésről nem tudok nyilatkozni, lévén, hogy szűz vagyok és még nem ittam le magamat s**grészegre
2018. aug. 2. 11:39
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
Simán. Az a legjobb ha mind a ketten részegek vagyunk. Akkor igazán mocskos tud lenni a szex :) 20/L
 5/10 anonim ***** válasza:
71%
Kimaradt, hogy 17/F
 6/10 anonim ***** válasza:
78%

Olyan ittas pasival, aki már bizonytalanul mozog és konkrétan részeg, nem is lehet szexelni. Legalábbis eddigi tapasztalataim szerint ha fel is áll valamennyire, akkor is inkább csak nevetséges, mint szexre kész.

Bár egyszer egy pasit csak úgy sikerült rávennem a szexre, hogy megitattam vele pár felest.

Nagy volt a szája, hogy majd ezt csinál meg azt csinál velem, de aztán mikor odakerült a sor, meghátrált.

Így maradt az aljas trükk. Faja skót whiskey, egy kis türelem, és olyan kis szexakrobata lett a srácból, hogy csak úgy csattogott a puncim tőle.

De amúgy nem szeretem az ittas embereket.

2018. aug. 2. 12:04
 7/10 anonim ***** válasza:
55%

Én ezt soha nem értettem, hogy a lányok miért erőltetik részegen a szexet. A pia betompít. Nem csak a gondolatokat, de az érzékszerveket, beleértve a tapintást. Nem tudom, hogy tudják a nők élvezni úgy a szexet.

Én sajnos csináltam már részegen. Sőt, egy darabig nem is csináltam máshogy egy szakítás után, mert képtelen voltam kiverni a fejemből a másik lányt addig míg nem ittam le magam, illetve levetkőzni a szorongásomat. Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy valami félszeg kisfiú lettem volna. Látszólag elég extrovertált, csak ha intimitásra került volna a sor zárkóztam befele. De persze ez meg olyan, hogy 2 pillanat alatt átesik az ember a ló túloldalára és már emlékezni sem emlékszik, hogy mi volt. De egy idő meg is fogadtam, hogy soha többet. Szóval évekig nem szexeltem utána:D

Volt később egy lány akibe beleestem. Mikor éreztem, hogy nem stimmel a dolog és nem lesz semmi belőle, akkor leittam magam. Aztán csak bepróbálkozott este a lány. Őszintén szólva személyes sértésnek vettem azok után amit mondtam.

Ha már együtt vagytok egy ideje, akkor beleférhet. Még nekem se lenne vele talán úgy bajom. De az elején így... A másik tényleg a szagok. Ha az ember részeg, akkor nem érzi ha a másik is részeg. De nyilván az az alap, hogy én vagyok a részegebb. Vagyis én bűzlök a cefrétől:D Innentől kezdve azt sem értem, hogy a kevésbé részeg lány, hogy nem hányja el magát tőlem. Ez is benne van, hogy ettől se tudok elvonatkoztatni, hogy tudom, most éppen förmedvény vagyok.

2018. aug. 2. 12:31
 8/10 anonim ***** válasza:
55%
Viszont azt mindig ki akartam próbálni, hogy bepapírozva csinálni egy lánnyal. Mert, hogy az meg felerősíti a dolgokat. Tényleg, a puha dolgokat olyan földöntúli puhaságnak érzi az ember, mint normálisan soha. Nagyon jó lehet úgy egy lánnyal
2018. aug. 2. 12:37
 9/10 anonim ***** válasza:
37%
Sohasem fogynak el az ostoba, primitív és gyerekes emberek:D Nem értem miért csodálkoznak egyesek, hogy itt virítunk szégyenfoltként Európában, mikor ilyenekkel van tele az ország
2018. aug. 2. 12:56
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy nő ha részeg, akkor taszító a viselkedése, nagyon kevés kivétel van. Néhányszor szexeltem enyhén spicces állapotban lévő nővel, az mondjuk még vállalható volt és élvezetes, mert kicsit " gátlástalan" lett.
2018. aug. 2. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!