Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány éves kortól a legmegfelelőbb elkezdeni a szexuális életet?
Ez szerintem erősen egyénfüggő, illetve attól is függ mit nevezel "szexuális életnek".
Pl. szerintem a csókolózás meg kézenfogva sétálgatás már 13-14 éves korban is oké.
És itt az én értékrendem szerint már elválnak a dolgok. Egy érett fiútól / lánytól pl. elfogadom, ha 16 éves koruk körül pettingelnek de akár szexelnek is ha feleőlsségteljesek és érettek. Értelem szerűen amilyen arányban felelőtlenek úgy tolódna ki ez a kor felfelé.
Ez nem egy képlek, hogy meg van hogyan kell lenni. De ami már manapság divat, hogy 13-14 évesen elvesztik a tinik a szuzességuket és 14-15 évesen már rendes nemi életuk van, az biztos, hogy korai.
Mindenki akkor kezdi el, amikor odaérik a teste és a lelke neki. Na 25 évesen kezdesz el vágyni rá, akkor 25 évesen fogod elkezdeni.
Nem életkor hanem érettség függvénye de ha mindenképp éveket akarsz: mondjuk 16-17
26F
Nem életkor kell hozzá, hanem az alábbiak:
-tudod, hogyan működik a tested és a partneredé
-hogyan kell védekezni
-van megfelelő partner, hely
-nem undorodsz, hanem tényleg vágysz rá.
Persze ez csak az én véleményem, és eléggé ideális eset.
Szerintem akkor ha agyilag is meg ér rá valaki
És felelőséget tud vállalni
Törvény ide vagy oda
Szerintem 18 alatt általános-közép iskolásoknak nem ezen kéne járni az eszüknek
Szomorú ha valaki 13-14 évesen már nemiéletet él Én 10 éve még Babáztam,tollasoztam,kisobóztam,bicajoztam a barátaimmal és nem a kukin pattogtam
Arra se néztek jó szemmel akiről 16-17 évesen kidderül hogy tömik
Elöttük az egész élet nem is tudom ki találta ki hogy ciki az ha 8.-ból úgy ballagsz h szűz vagy
Vagy ha úgy érettségizel akkor eláshatod magad
Minek rohanni
Hova?
Minnél hamarabb kezded annál hamarabb égsz ki
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!