Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy kapcsolatnál mikortól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kapcsolatnál mikortól kell elkezdeni koton nélkül dugni?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy most "összejöttem" egy csajjal, aki eddig haver volt, de végülis szimpi.

No, de nála úgy működik, hogy megkérdezi, hogy "járunk" és ha én mondom hogy "ja", akkor már aznap szex van.

És álitólag szed tabit és Ő nem szeretne gumit, szóval nem tom mi legyen... :/

Állitólag egy kapcsolatban senki sem használ óvszert, de nekem eddiz csak egyéjszakásaim voltak.

2017. ápr. 16. 02:11
 1/6 anonim ***** válasza:
96%
Fél tiztől már nem kell koton.
2017. ápr. 16. 05:44
 2/6 anonim ***** válasza:

Te jó ég! Ugye csak szivatod itt a népet? Az óvszer nem a trolloktól véd, hanem a teherbeeséstől és a nemi betegségektől. Ha könnyűvérű a nőd, akkor azért nem árt, ha húzol óvszert. Gondolom nem akarsz semmit összeszedni.

Én nő létemre dobtam ki pasit azért, mert bejelentette, hogy soha életében nem húzott óvszert és nem is fog. Nem akarok én valami nemi bajt kapni senkitől!

Amúgy erre nincs szabály, ahogy érzitek. De én életemben egy férfival feküdtem le óvszer nélkül, a férjemmel. De gyakorlatilag ez az egyetlen olyan fogamzásgátló módszer, aminek nincs az egészségre káros mellékhatása, így sokan még tartós kapcsolatban is használják. Ha ebben az ügyben nincs egyetértés, az könnyen válóok lehet.

2017. ápr. 16. 10:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkortól, amikor már gyereket tervezel öcsi
2017. ápr. 16. 10:35
 4/6 anonim ***** válasza:
51%
Amikor már nem lenne gond ha jönne a gyerek. Addig amíg nem akarsz gyereket Védekezz Normálisan. És ne keljen már a párodnak hormonokkal tömnije magát és szét rombolni a szervezetét. Van pesszárium, méhszájsapka, spermicidek. Hüvelygyűrű. Hormon mentes spirál
2017. ápr. 16. 11:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi májusban jöttünk össze, augusztusban kezdtünk el szexelni egymással gumival, decemberben váltottunk tablettára. A kapcsolatunk a bizalomra alapult. Tudta, hogy nem verném át, hogy nem szedem rendesen a tabit, magammal csesznék ki. Három éve működik.
2017. ápr. 16. 15:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha már megvan a kellő bizalom a másik iránt és egy jól működő, szerelmen alapuló kapcsolatról van szó.

Tehát ez minimum pár hónap szerintem.

Mert oké, hogy szedi a tablettát, de ha mégsem? Vagy nem szedi normálisan? Azért nem egy pár napos vagy hetes kapcsolatba kéne beesnie szerintem egy nem kívánt terhességnek...Mert az egy hosszabb ideje tartó párkapcsolatban is lehet gond, nem még egy nagyon friss dologba.

2017. ápr. 16. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!