Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van előnye a nagy makknak, vagy csak hátránya?
Figyelt kérdés
Lányok, asszonyok tapasztalatai érdekelnek korral. A hátrányokat sejteni vélem: nehezebb bekapni, szopni (kis szájjal lehetetlen is) tele lesz vele a száj, nehéz mélytorkozni, punciba hatolásnál pont a bunkó tör utat magának, mélyen kellemetlen lehet, anál szinte kizárva. Vagy?2018. aug. 2. 09:13
2/15 anonim válasza:
Nekem kifejezetten nem tetszik az ilyen pénisz :/
4/15 anonim válasza:
Ha komoly kapcsolatot akarsz akkor nem mindegy milyen a makkod? Feltételezem nem azzal kezded az ismerkedést, hogy neked mekkora makkod van...
5/15 anonim válasza:
Max a jégkorszakból a mókus harapna rá :D
6/15 anonim válasza:
De utálom mikor valaki ezt kérdezi: "Vagy?" -.-
7/15 anonim válasza:
Szerintem lehet előnye is. Én pl kifejezetten szeretem azt az érzést, amikor a hüvely bejáratába becsusszan, meg onnan kicsusszan - a gésagolyókkal is így szoktam játszani, hogy épp ott a peremen ki-be mozgatom. Egy nagy makkú szerszámmal ez tök izgalmas lehet, gondolom.
9/15 anonim válasza:
Szerintem jó lehet, eleve nem vagyok szűk a nagy makk ezért is lehet jó. Az anál is érdekel, bár még nem volt.
10/15 anonim válasza:
Nem kellemetlen, sőt élvezetes, páromnak ilyesmi van és tökéletes, popsiba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!