Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van akármi hátránya, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van akármi hátránya, ha valaki még 23 évesen szűz?

Figyelt kérdés

Egészségügyi testi lelki

Leginkább női nemre lennék kíváncsi

2017. okt. 8. 23:20
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Lány vagy?
2017. okt. 8. 23:22
 2/20 anonim ***** válasza:
0%
Nőgyogyaszok azt mondják hogy a hüvely rugalmassága megsínyli ha nincs rendszeresen terhelve ebben a korban már
2017. okt. 8. 23:34
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Semmi hátránya nincsen
2017. okt. 8. 23:35
 4/20 A kérdező kommentje:
Én lány de nekem van kapcsolatom ,szexuális életem, csak érdekel , mert van ilyen barim :)
2017. okt. 8. 23:38
 5/20 anonim ***** válasza:
56%
A 2-es marhaságokat ír. Legfeljebb lelki hátránya van manapság, mikor sokszor már jóval fiatalabbak is stresszelnek azon, hogy a kortársaik többsége már él nemi életet. Meg sokszor az ellenkező nem egy bizonyos kor után már inkább "elvárja", hogy a partnernek legyen tapasztalata, ezért nehéz lehet őszintének lenni ezzel kapcsolatban egy párkapcsolat kialakításakor.
2017. okt. 9. 00:02
 6/20 anonim ***** válasza:
69%

Az a baj, hogy mindenki mással foglalkozik.

Mindenkinek saját magának kell eldöntenie, hogy mikor és kivel akar lefeküdni. Mindenki rohan mások után, mint a birkák.

Attól, hogy XY beleugrott a kolbászos vödörbe, még nem kell az összes többinek követnie.

Ha valaki megérett arra, hogy bármiféle kapcsolatot létesítsen másokkal, akkor tegye meg. De ne azért, mert azt hallotta valakitől, hogy valaki hallotta valakitől, hogy Lyukas Piroska már lefeküdt a fél várossal.

A szex nem valami divat, amit mindenkinek követnie kell.

2017. okt. 9. 00:17
 7/20 anonim ***** válasza:
0%

5-6: dicsőithetitek a holtig tartó szüzességét es morálisan még igazatok is lehet: senki nem ítéli el morálisan a huszonéves (vagy akar még idosebb) szűzeket. De ettől még bizony a biológia törvényszerűségei itt is érvényesülnek!

Általános szabály, hogy minden szervünknek az a legjobb ha rendszeresen használjuk őket, mégpedig rendeltetésüknek megfelelően. Az agyunknak az a jo, ha gondolkodunk vele, az izmainknak az ha dolgoztatjuk, az inainknak ha nyújtjuk. A péniszünknek az, ha naponta erektál, a heréinknek és a prosztatanknak az, ha rendszeresen kilövell belőlünk az ondo. A hüvelynek pedig az, ha rendszeresen kisámfázzák egy beleillő pénisszel. Tetszik vagy nem, ez igy van.

Meg lehet kérdezni nőgyógyászokat a szexhiany miatti hüvelyrenyheségről.

2017. okt. 9. 01:49
 8/20 anonim ***** válasza:
54%
Apácák és papok sem haltak még bele. Sőt, nem látni depis apácát, papot.
2017. okt. 9. 01:54
 9/20 anonim ***** válasza:
78%

Alex C, megkérdeztem a feleségemet, és még két férfi nőgyógyász kollégáját, és azt mondták, hogy hüvelyrenyheségről még sose hallottak, szerintük nincs olyan, de mondd meg, hol olvastál róla, ők is elolvassák.

Azt is mondták, hogy a behatolás általi "kisámfázás" olyan csekély mértékű, hogy nincsen hatása. A szüléskor ötször akkorára tágul, mint bármilyen férfitől, mégis vosszaáll eredeti méretére.

2017. okt. 9. 06:39
 10/20 anonim ***** válasza:

Igaz én pasi vagyok, 31 évesen vesztettem el, azóta a feleségem, szerintem csak haszna van... én nem az a pasi voltam, aki nem azért nem, mert luzer voltam, én azért nem, mert soha nem sodort össze olyannal a sors, akivel hosszútávon el tudtam volna képzelni, csak dugni egyet meg mindig olyan "tiszteletlenek" éreztem... inkább randiztunk szex nélkül...

Mikor találkoztam feleségemmel, a 2.randi után tudtam, hogy vele lehetne, lefeküdtünk, jártunk fél évet, aztán összeházasodtunk... munkám miatt sok nő vesz körbe, sokszor van kísértés, de szerintem a hosszú önmegtartóhtatás miatt tudok nemet mondani... pedig ma divat félrekni.

2017. okt. 9. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!