Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van akármi hátránya, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van akármi hátránya, ha valaki még 23 évesen szűz?

Figyelt kérdés

Egészségügyi testi lelki

Leginkább női nemre lennék kíváncsi

2017. okt. 8. 23:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
2,7, ide a tanulmányt ami ezt leírja! Hány emberen, hol, mikor, milyen tanulmányt végeztek, kedves Alex?
2017. okt. 9. 09:35
 12/20 anonim ***** válasza:

Utolsó:

"A hüvelyrenyheség egy olyan női betegség, ami akkor következik be, ha a hüvely záró funkciója sérül, csökken, így a hüvelybe víz, levegő áramolhat"

[link]

Tudom, ez nem tudományos szakfolyóiratbol van, de most nincs idom szakirodalom-kutatást végezni. Arra talán elég, hogy lásd: a fogalom maga létezik.

Hogy a rendszeres szexhiany hozzájárulhat-e ennek kialakulásához, az biztosan vita tárgya a szakemberek kozott, de miert pont ez ne lenne? Ma is sok kutató tagadja pl a G-pont létezését is.. (csak remélni tudom hogy a feleséged es kollagai nem tartoznak közéjük).

A lenyeg, hogy legkésőbb 20 fölött muszaj rendszeresen szexelni mert baj lesz! Ne kelljen még egyszer mondanom

2017. okt. 9. 09:40
 13/20 anonim ***** válasza:
Ok, Alex nincs rá tudományos bizonyíték, de a neten van pár cikk, akit ki tudja, ki írt. Igaz, mert a neten van. Gratulálok! Főképp, mert nem ilyen felületes embernek ismertelek. Tévedtem.
2017. okt. 9. 09:44
 14/20 anonim ***** válasza:

13:

“It is very important that we have a healthy sex life with a partner or with ourselves,” says Louise Mazanti, a London-based sex therapist. (...)

It’s about using massage and touching the tissue so that it becomes alive, the blood flows and the tissue becomes elastic. It is really about exercising the tissue. (...)

Apparently, if the cells in the vaginal wall don’t get enough blood flow and oxygen, they can’t eliminate waste and toxins from the tissue, which can cause vaginal atrophy, a.k.a. Depressed Vagina Syndrome."

[link]

[link]

En alapvetően vele ertek egyet.

Ezek közérthető cikkek, de a depressed vagina syndrom-nak, a fiatalkori vaginal atrophy-nak komoly szakirodalma is van. Utána lehet olvasni ha nekem nem hiszel

2017. okt. 9. 10:32
 15/20 anonim ***** válasza:
Melyik gyógyszergyár kije merte ezeket a fhaszságokat leírni?
2017. okt. 9. 10:39
 16/20 anonim ***** válasza:
Hol a reprezentatív minta? Nekem is vannak elméleteim, de muvel nincs pénzem kutatásikra, kussban vagyok. Tudod mi a vicc, Alex? Amerikában alkalmazzák az eredményeim. Itthon meg senkinek se kell.
2017. okt. 9. 10:44
 17/20 anonim ***** válasza:

13: Közérthetőek, viszont nem tudományosak.

Egyébként: "Vaginal atrophy can affect anyone and anytime, but is more common in women who have been through the menopause"

"This is because the body produces less oestrogen than normal, which has a knock on effect on how the vaginal wall behaves."

Senki sem dicsőítette a holtig tartó szüzességet, de az egy picit meredek, hogy ha mondjuk 20-as éveidig nem kezdesz rendszeres szexuális életet élni, akkor hüvely atrófiád és hasonló szépségeid lesznek.

"What causes the condition?

Vaginal atrophy is generally caused by a decrease in the production of the female sex hormone oestrogen."

Vagyis általában hormonális háttere van még eszerint a bulvár minőségű cikk szerint is.

2017. okt. 9. 11:33
 18/20 anonim ***** válasza:

Na, én 21 évesen szűz vagyok, és köszönöm nagyon jól vagyok én is és az alfelem is.

Minden tökéletesen működik akkor is, ha kötelező jelleggel nem fektet meg valakit egy áldozatkész férfi a 20. születésnapja előtt.

Ezt a marhaságot. Remélem csupán egy nagyon kreatív humoráradatot sikerült elolvasnom.

2017. okt. 9. 11:48
 19/20 anonim ***** válasza:

17:

Azt nagyvonalúan kihagytad, hogy

"Vaginal atrophy can affect anyone and anytime"

Persze, klímaxos nőknél a leggyakoribb, ez termeszetes. Az igazi kérdés az, hogy a fiatalkori változat előfordulásáért mennyiben okolható a szexmentes élet. A cikkek, illetve az idézett szexterapeuta válasza az, hogy valószínűleg van ilyen összefüggés.

De aki a józan eszére hallgat, az beláthatja, hogy ha egy emberi testrész huzamos ideig nincs funkciójának megfelelően használva, az sorvadásnak, renyhülésnek indul. Ugy erzem, hogy te valami személyes okból tagadod a nyilvanvalot. Csak nem 20 eves a lányod és még szűz? Bocs a személyes kérdésért, de nagyon kilóg a lóláb..

2017. okt. 9. 11:52
 20/20 anonim ***** válasza:

Barátom 24 éves volt amikor elvettem a szüzességét, kutya baja :D

20L

2017. okt. 9. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!