Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak akiken vannak izmok ti szeretitek lefogni a szexpartnereteket és jó keményen megcsinálni?
Legjobb a hajhuzas és közben hátulról kutyapózban keményen.
N
Van rajtam izom bőven, de e mellett is sokkal erősebb vagyok, mint amilyennek kinézek. Én imádom lefogni a partnerem és keményen megcsinálni, valahogy igazán férfinak érzem magam, ha megadhatom neki ezt és nem kell vele csak finomkodva bánnom.
De a legjobb, amikor a kettő gyors egymás utánba váltja egymást, azaz a finom cirógatás és a kemény szex egyvelege gyors átmenetekkel. Pszichésen szerintem ez a legstimulálóbb :)
Hozzáteszem, az ezt kedvelő nők nem csak azt szeretik, ha a férfi fizikailag erős, hanem ha fejben, mentálisan is az. Nem mindig kell kigyúrt izomzat, a csendes oroszlán effektus is tud vonzó lenni, a lényeg hogy azt érezze a másikon, hogy erősebb nála, támaszkodhat rá. Ez az ami beindítja a nedvesedést és felizgulást, de ez nem csak fizikai erőben nyilvánulhat meg.
30/F
Egyet tudok erteni nőként az utolsóval.
Borzasztó vonzó meg stimuláló ha valaki az egyéniségét is beleviszi a szexbe ilyen téren az meg egy plusz, ha valaki annyira erős hogy simán lefogja a partnerét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!