Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek melyik a kedvenc póza? Kort és nemet is
Szeretem hátulról kutyában tolni, meg lovagoltatni a leányzót. De klasszik misszionáriusban is el tudom veszíteni a fejem. Ja és persze a 69 <3
30/f
Régebben a kutyapóz volt a kedvencem, most már a sokkal kényelmesebb megoldást szeretem, amikor én hason fekszem, az ölemhez rakok egy nagyobb párnát, így megemelve a csípőmet és úgy hatol be a párom.
Párom is jobban szereti mert jobban rászorítok a farkára elvileg :)
Ú, nálam erősen hangulatfüggő, hogy éppen hogyan akarom.
Lovagló mondjuk jöhet bárhogy.. simán vagy fordítottban is, mindenhogyan izgató, de az nekem lusta póz + a csajok is kifáradnak elég hamar..:D
Szeretem állva hátulról, amit lehet kombinálni, ha mondjuk felemeli az egyik lábát és ráteszi egy székre vagy ha keményebben akarom akkor megragadom a derekánál és igazából én tartom miközben ő előredől.. aztán pl, konyhapultnál nagyon jó szintén hátulról úgy, hogy ő ráfekszik és a derekánál "törik meg" aztán az is jó, ha a konyhapulton fekszik háttal a lábait vagy a nyakamba teszi vagy pedig a talpait a mellkasomhoz nyomja:) mondjuk utóbbi inkább anál póz, mert jól látom közben a reakcióját, és nagyon jól tudok reagálni ha látom, hogy óvatosabban kell mozognom.
Szeretem (teknősben?) is, az az amikor mögötte térdelek, ő is térden van, de a felsőteste egészen rásimul az ágyra és félig pucsít felém.
Az is elég tuti amikor az ölembe ül.. akár hátulról is! Élvezetes olyankor látni a haját, és a teste vonalait, a fenekét..
Mondjuk ha romantikus kedvünkben vagyunk akkor a lótusz egy nagyon jó póz, mert ott igazán összegabalyodunk, + csókolózni is igazán könnyű.
Na meg persze oldalról jó. De az is remek, ha kispárnát tesz a csípője alá és mögé fekszem aztán jól elkapom..
Most hirtelen ennyi.
ffi, 27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!