Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinek melyik a kedvenc póza?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek melyik a kedvenc póza? Kort és nemet is

Figyelt kérdés
Nekem a kutya és a lovagló 19/L
2018. aug. 1. 16:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

lovagló

41/N

2018. aug. 1. 16:52
 2/14 anonim ***** válasza:
Nekem is a lovagló. 18/L
2018. aug. 1. 16:54
 3/14 anonim ***** válasza:
Kutya,misszionarius,lovaglo ezeket szeretem 🙂 26f
2018. aug. 1. 16:54
 4/14 anonim ***** válasza:
misszionárius 20/N
2018. aug. 1. 16:55
 5/14 anonim ***** válasza:

Szeretem hátulról kutyában tolni, meg lovagoltatni a leányzót. De klasszik misszionáriusban is el tudom veszíteni a fejem. Ja és persze a 69 <3

30/f

2018. aug. 1. 16:58
 6/14 anonim ***** válasza:
kutya és misszionárius amikor én irányítok kicsit keményebben 20F
2018. aug. 1. 16:58
 7/14 anonim ***** válasza:
Kutya, lovagló valamint nem tudom a nevét de olyan mint a misszionárius csak én nem fekszek hanem fogom a nő lábát vagy a nyakamban van 24/F
2018. aug. 1. 17:00
 8/14 anonim ***** válasza:
Helikopter
2018. aug. 1. 17:00
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Régebben a kutyapóz volt a kedvencem, most már a sokkal kényelmesebb megoldást szeretem, amikor én hason fekszem, az ölemhez rakok egy nagyobb párnát, így megemelve a csípőmet és úgy hatol be a párom.

Párom is jobban szereti mert jobban rászorítok a farkára elvileg :)

2018. aug. 1. 17:26
 10/14 anonim ***** válasza:
84%

Ú, nálam erősen hangulatfüggő, hogy éppen hogyan akarom.

Lovagló mondjuk jöhet bárhogy.. simán vagy fordítottban is, mindenhogyan izgató, de az nekem lusta póz + a csajok is kifáradnak elég hamar..:D

Szeretem állva hátulról, amit lehet kombinálni, ha mondjuk felemeli az egyik lábát és ráteszi egy székre vagy ha keményebben akarom akkor megragadom a derekánál és igazából én tartom miközben ő előredől.. aztán pl, konyhapultnál nagyon jó szintén hátulról úgy, hogy ő ráfekszik és a derekánál "törik meg" aztán az is jó, ha a konyhapulton fekszik háttal a lábait vagy a nyakamba teszi vagy pedig a talpait a mellkasomhoz nyomja:) mondjuk utóbbi inkább anál póz, mert jól látom közben a reakcióját, és nagyon jól tudok reagálni ha látom, hogy óvatosabban kell mozognom.

Szeretem (teknősben?) is, az az amikor mögötte térdelek, ő is térden van, de a felsőteste egészen rásimul az ágyra és félig pucsít felém.

Az is elég tuti amikor az ölembe ül.. akár hátulról is! Élvezetes olyankor látni a haját, és a teste vonalait, a fenekét..

Mondjuk ha romantikus kedvünkben vagyunk akkor a lótusz egy nagyon jó póz, mert ott igazán összegabalyodunk, + csókolózni is igazán könnyű.

Na meg persze oldalról jó. De az is remek, ha kispárnát tesz a csípője alá és mögé fekszem aztán jól elkapom..

Most hirtelen ennyi.

ffi, 27

2018. aug. 1. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!